Alex'ten Telles'e büyük övgü

Alex'ten Telles'e büyük övgü

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teklif yaptığı ileri sürülen sol bek Alex Telles'e, eski Fenerbahçeli Alex de Souza'dan övgü geldi.

Galatasaray'ın transfer teklifinde bulunduğu iddia edilen Brezilya'nın Gremio kulübünde top koşturan Alex Telles'e, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza'dan onay geldi. Twitter aracılığı ile bir Galatasaraylı taraftarın, "Alex Telles nasıl bir oyuncu" sorusunu cevaplayan Sambacı, Telles'in Brezilya'da yılın en iyi sol beki olduğu cevabını verdi. Brezilya basınında son olarak, 1992 doğumlu Brezilyalı genç futbolcu için kulübü Gremio'ya da 7 milyon avroluk resmi bir teklifin sunulduğu iddia edildi. Brezilya kulübünde futbol direktörü Rui Costa gelişmeyi doğrularken, "Çok fazla kulübün ilgisi var ama tek resmi teklif şu ana kadar Galatasaray'dan geldi." dedi. (sporx)
Cimbom Alex'i resmen istedi
Galatasaray ara transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, Brezilya Ligi takımlarından Gremio'nın 21 yaşındaki sol beki Alex Telles için 7 milyon euroluk teklif yaptı. Gremio Kulübü'nün Spor Direktörü Rui Costa, Alex Telles için Galatasaray'dan resmi teklif aldıklarını doğruladı. Costa, "Oyuncumuza çok sayıda dolaylı yönden teklif geldi. Ancak resmi olarak kapımızı çalan tek kulüp Galatasaray oldu. Bu öneriyi değerlendiriyoruz'' şeklinde konuştu. Kulübünde nbsp;bu sene Copa Libertadores maçları da dahil olmak üzere 35 maça çıkan Alex nbsp;için bir çok Avrupa kulübünün de devrede olduğunun belirtiliyor.
Brezilya Serie A'da 32 maça çıkan ve bu maçlarda 1 gol atan 21 yaşındaki genç yıldız 3 de asist yaptı. Brezilyalı oyuncunun da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı ve büyük ölçüde sarı-kırmızılı yönetim ile anlaştığı belirtiliyor. Brezilya basınına göre Galatasaray'ın Alex Telles için yaptığı teklifin Gremio tarafından kabul edildiği ve oyuncunun devre arasında takıma katılacağı iddia edildi.

nbsp;Alex'ten Telles'e büyük övgü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...