Alex'in veliahtı olarak gösteriliyordu! Özer Hurmacı boşta kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Alex'in veliahtı olarak gösteriliyordu! Özer Hurmacı boşta kaldı

SPOR Haberleri  / İHA

Son iki sezondur Bursaspor'da forma giyen ve yeşil-beyazlı ekibin sözleşme uzatmama kararı sonrası kulüp bulamayan Özer Hurmacı, transfer sezonunun sona ermesi ile birlikte boşta kaldı.

Bursaspor'da iki sezon forma giyen ve 1 Temmuz itibarıyla sözleşmesi sona eren Özer Hurmacı, kulüp bulamadı. 35 yaşındaki deneyimli futbolcu, Bursaspor formasıyla 45 maça çıkmış ve 6 gol, 4 asistlik performans göstermişti.

BEKLEDİĞİ TEKLİFLERİ ALAMADI

Bursaspor Kulübü'nün yeni sezonda düşünmediği tecrübeli oyuncu, transfer döneminde beklediği teklifleri alamayınca boşta kaldı. 100 bin Euro’luk piyasa değeri olan Özer Hurmacı’nın gelecekle ilgili nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

ALEX'İN VELİAHTI OLARAK GÖSTERİLİYORDU

Özer Hurmacı, 2009 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve "Alex'in veliahtı" olarak gösterilmişti. Beklentileri karşılayamayan Hurmacı, 27 Ağustos 2012'de Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş ve Kasımpaşa'ya transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...