Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica Beşiktaş tribünlerini selamladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica Beşiktaş tribünlerini selamladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın yeni transferleri Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica, Neftçi Bakü maçı öncesi sahaya çıkarak siyah-beyazlı tribünleri selamladılar. Ante Rebic, Demir Ege Tıknaz, Semih Kılıçsoy ve Jean Onana ilk kez Siyah-Beyazlı formayla ilk 11'de sahaya çıktı.

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Beşiktaş 1-3'ün rövanşında sahasında Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü'yü ağırladı. Maç öncesi siyah-beyazlıların yeni transferleri Alex Oxlade-Chamberlain ile Milot Rashica da ilk kez siyah-beyazlı tribünlerle bir araya geldi.

İlk olarak sahaya Rashica çıktı. Beşiktaş tribünlerine üçlü çektiren Kosovalı futbolcu, daha sonra Kartal pençesi yaparak foto muhabirlere poz verdi. Rashica’nın ardından yeşil zemine ayak basan Chamberlain de tribünleri selamlamasının ardından fotoğraf çektirdi.

Alex Oxlade-Chamberlain ve Milot Rashica Beşiktaş tribünlerini selamladı

Yeni kartallar pazar günü Pendikspor maçının kadrosunda olacak.

ŞENOL GÜNEŞ GENÇLERİ OYNATTI

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Azerbaycan ekibi Neftçi'yi konuk eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, kadroda önemli değişikliklere imza attı.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında görev verdiği futbolcuların 6'sını oyuna sürmeyen Güneş; Omar Colley, Arthur Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Salih Uçan, Onur Bulut ve Vincent Aboubakar'ın yerine Daniel Amartey, Umut Meraş, Demir Ege Tıknaz, Jean Onana, Ante Rebic ve Semih Kılıçsoy'u 11'de görevlendirdi.

Kaleyi Mert Günok'a teslim eden Güneş, savunma dörtlüsünü Valentin Rosier, Necip Uysal, Daniel Amartey ve Umut Meraş'tan kurdu.

Orta sahanın merkezinde Demir Ege Tıknaz, Jean Onana ve Gedson Fernandes'i görevlendiren deneyimli çalıştırıcı, hücum hattında ise Semih Kılıçsoy, Ante Rebic ve Jackson Muleka'ya şans verdi.

İLK 11'DE 4 YENİ İSİM

Güneş'in, Neftçi karşısında ilk kez 11'de sahaya sürdüğü isimler Rebic, Demir Ege, Semih ve Onana oldu. Dolmabahçe'de ilk kez taraftarlarının karşısında maça başlayan siyah-beyazlı oyuncular, bu sezon oynanan karşılaşmalarda oyuna sonradan dahil olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...