Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım!

Düzenleyen:
Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım!

SPOR Haberleri

Yeni teknik direktörün kim olacağı konusunun bilinmezliğini koruduğu Fenerbahçe'de, sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan gelen paylaşımla camiada heyecan oluştu.

Bu sezon bir türlü umduğu çıkışı yakalayaman ve ligin ilk yarısını 4. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrılmasından bu yana aranan kan bir türlü bulunamadı. Sarı-lacivertli ekipte ismi adaylar arasında gündeme gelen Alex de Souza'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"BİR GÜN YENİDEN BİRLİKTE"
Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcularından Fabio Luciano'nun, Mehmet Aurelio ve Alex'in bulunduğu "Bir gün yeniden birlikte" şeklindeki paylaşımını, kendi sosyal medya hesabından takipçilerine aktaran Alex, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Şu anda Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Alex de Souza'nın isminin, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia ediliyor.

Alex De Souzan'ın o paylaşımı:

Alex de Souza'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran paylaşım!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...