Alex De Souza, Aziz Yıldırım'a öfke kustu!

Alex De Souza, Aziz Yıldırım'a öfke kustu!

SPOR Haberleri

"Başkanlığına saygı duyuyorum ama insan olarak bir şey söylemeyeceğim. Bu konuda kendisinden bir şey öğrenmedim"

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, başkan Aziz Yıldırım hakkında sert konuştu. nbsp;Profesyonel futbol hayatına son veren Brezilyalı isim, kendi belgeselini çekmek için İstanbul'a gelmiş ve Aziz Yıldırım'la bir görüşme yapmak istemişti. Bu görüşme isteklerinden olumsuz cevap lan Alex de Souza kendi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bir başka amacım da belgeselim için kulüp tesislerinde çekim yapmaktı. Başkan Bey tarafından engellendi. Dördüncü kez görüşme talebimi reddetti ve çok mutlu günlerimin geçtiği yerlere girişimi yasakladı" ifadelerini kullandı.
Beni tarihten silemez
Alex, sözlerini "Aziz Başkan, başkan olarak bana çok destek oldu ve başkan ve oyuncu olarak yaşadıklarımız hep hatıramda kalacak. Kulüp başkanı olarak başarılarla dolu geçmişine büyük saygı duyuyorum. İnsan olarak ise bir şey söylememe taraftarıyım. Çünkü kendisinden bu konuda bir şey öğrenmedim ve benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm ama benim adım kulübün tarihine yazıldı ve hiç bir şey bunu silemez! Dünyanın bütün kulüplerinde eski bir oyuncu en azından nezaketle karşılanır. Maalesef bu sefer böyle olmadı" diyerek tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...