Pique'ye büyük şok! Malaga'da bulunan otel arazisinden 250 mezar çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Pique'ye büyük şok! Malaga'da bulunan otel arazisinden 250 mezar çıktı

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü futbolcu Gerard Pique'nin otel arazisinde 250 mezar bulundu. Barcelona'nın yıldız stoperi geçtiğimiz günlerde Malaga'da otel yapmak için arazi satın almıştı.

Son dönemde oynadığı futboldan çok ilişkisi ile ön plana çıkan BarcelonaGerard Pique'nin bu kez aldığı arazi ile başı dertte. Otel yapmak için aldığı arazide 250 mezar bulundu. İspanyol yetkililer mezarların hangi yüzyıldan kaldığı belirlemek için inceleme yapacak. Haliyle Pique'nin otel projesi zaman bakımından sekteye uğratacak.

İSPANYOL BASINI YAZDI

Marca'nın haberine göre, yıldız oyuncunun 2015'te Malaga'daki Costa del Sol bölgesinde aldığı arazinin altında 250 mezar bulundu.

ARKEOLOGDAN AÇIKLAMA

Yatırımlarıyla bilinen Gerard Pique'nin arazi için 20 milyon dolar ödediği belirtildi.

Alanda çalışan arkeolog Alberto Cumpian, "250 büyük mezar kazdık. Bunların büyük çoğunluğu boştu. Muhtemelen mezarlar hiç kullanılmamıştır. Kullanılacak kadar değerli değillerdir." ifadelerini kullandı.

İNCELEME YAPILACAK

Yapılacak çalışmaların ardından mezarların hangi yüzyıldan kaldığı belirlenecek.

OTEL PROJESİNİ ETKİLEYECEK

Bu süreç Pique için can sıkıcı olacak. İnceleme prosedürleri nedeniyle otel projesi istenilen tamamlanamayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...