Albayrak'ın sahaya inmesine izin verilmemesi kutlamalara gölge düşürdü

Albayrak'ın sahaya inmesine izin verilmemesi kutlamalara gölge düşürdü

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in talimatına takılan eski yöneticinin taraftara takdim edilmemesi Hamzaoğlu'nu üzdü. Melo ise tepkisiz kalmadı

Sezonu şampiyon tamamlayarak 4. yıldıza ulaşan Galatasaray'ın Arena'da yaptığı kutlamalara "platform krizi" damga vurdu. Başkan Dursun Özbek'in kutlamalar öncesinde "Başarı futbolcular ve teknik heyetin. Sahaya hiçbir yönetici girmeyecek" talimatı uygulanınca eski yönetici Abdürrahim Albayrak bu karardan büyük üzüntü duydu. Kutlamalar başladıktan sonra ortalarda hiç görünmeyen Albayrak, TT Arena'daki bazı yönetici arkadaşlarıyla sohbet etti. Yakın çevresine "Bu benim kaderim oldu" diyen Albayrak, eski başkan Ünal Aysal döneminde de aynı görevi üstlenip takımın lig şampiyonu olmasına büyük katkı yapmasına rağmen kutlamalara davet edilmemişti. Abdurrahim Albayrak, Manisa'da oynanan Süper Kupa finali sonrası yönetimin uçağıyla İstanbul'a dönmek istemiş ancak bu talep Ünal Aysal tarafından kabul görmemişti.
Özür ve isyan
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da kutlamalar sonrasında Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst'ün platforma davet edilmemesi konusunda "Gaflete düştük. Biz onları sahaya alacaktık. Coşkuya kaptırdık kendimizi. Bu konuda kızacaksınız ama bir özür daha dileyeceğim. Benim unutmamam lazımdı" ifadelerini kullanmıştı. Felipe Melo da Albayrak'ın sahaya inememesine dün tepki gösterdi. Brezilyalı oyuncu, "G.Saray'da çok üzüldüğüm anlar olmadı. Ana kutlamalarda Abdurrahim Albayrak'ın olmamasına çok ama çok üzüldüm. Katkıları tartışılmazdı. Onlar da isimleri okunarak sahaya davet edilmeliydi. Burada kim suçlu bilmiyorum ama böyle olmamalıydı. Ödemelerdeki problemleri, taraftarla olan sıkıntıları, her şeyi Abdurrahim çözüyordu. Sahada olmalıydı" vurgusunu yaptı. Şampiyon Galatasaray'da platform krizinin yankıları süreceğe benziyor.
DUYGUN YARSUVAT DA TEPKİLİ: nbsp;
Hiç nazik bir iş olmadı
Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat da, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün şampiyonluk kutlamalarında sahneye alınmamasına tepki gösterdi. Yarsuvat, şampiyonluk kutlamalarına kendisinin katılmaması ile ilgili olarak, "Bu şov oyunculara ait olduğuna göre, oyuncuların yapması lazımdı. Bu şovun parçası olmamamız gerektiğini fark ettim ve gelmedim. Arena'da locadan seyrettim" derken, "Abdurrahim ve Ali cansiperane bir şekilde çalıştılar. Abdurrahim orada yattı kalktı. Melo'nun üzülmesini anlıyorum, evinde su akmasa, Abdurrahim'i arıyordu. O kadar yakındı. Yönetim gelsin, gelmesin tartışmamız oldu ve sonunda gelmesin kararı çıktı. Ancak bu iki arkadaş yönetim kurulu üyesi değil. Başarıya ulaşmış bir takımın, haftada 7 gün, ayda 30 gün içindeki kişiler" açıklamasında bulundu.


DÜRÜST-ALBAYRAK BIRAKTI
Mesajı aldık, kırgın değiliz
Galatasaray'da şampiyonluk seremonisinde ortaya çıkan kriz sonuç verdi ve Ali Dürüst ile Abdürrahim Albayrak yeni yönetim henüz mazbatasını almadan Sportif A.Ş'deki murahhas üyelikten istifa etti. İki tecrübeli yönetici dün Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yasaman'a birlikte istifa dilekçesini verdi. Ali Dürüst, "Bu işin kahramanları biz değil futbolculardır ve biz Hamza Hamzaoğlu ile futbolcuların oraya çıkmasından gurur duyduk. O gün alınmış bir karar vardı. Kupa törenine hiçbir yönetici ve başkan çıkmayacaktı. Abdürrahim Albayrak ve benim beklentim yoktu. Bizim bir kırgınlığımız olması söz konusu değildir. Bu spekülasyonlar Galatasaray'a zarar verir" şeklinde konuştu. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...