Alanzinho'ya kemençeli uğurlama

Alanzinho'ya kemençeli uğurlama

SPOR Haberleri

Trabzonspor Brezilyalı futbolcu Alanzinho'nun sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Antrenman öncesi Alanzinho'ya kemençe hediye edildi.

Trabzonspor'dan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Alanzinho'nun alacaklarının önemli bir bölümünü kulübe bırakarak bonservisini aldığı da öğrenildi. nbsp;

VOLKAN ŞEN AÇIKLAMASI
nbsp;
Trabzonspor, Bursaspor'a transfer olan Volkan Şen için de açıklama yaptı. KAP'a yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi:
"Profesyonel futbolcumuz Volkan Şen'in Bursaspor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Bursaspor Kulübü, kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 1.250.000.-EUR+KDV ödeyecektir."

OLCAN ADIN'IN KARDEŞİ 1461 TRABZON'DA

PTT 1'inci Lig ekiplerinden 1461 Trabzon, Trabzonsporlu Olcan Adın'ın 1992 doğumlu kardeşi Sercan Adın'ı transfer etti.
İstanbul Amatör Küme takımlarından Şehzadebaşı'nda forma giyen Sercan'la bugün 1.5 yıllığına profesyonel sözleşme imzalandı. Sercan'ın A-2 takımında forma giyeceği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, deplasmanda yapacağı Rizespor maçının hazırlıklarına başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan Bamba ile salonda çalışan Malouda ve Soner katılmadı. Antrenmanda ısınmanın ardından taktik çalışma yapıldı. nbsp; Bordo mavililer, 3 Şubat Pazartesi günü Rize Yenişehir Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Bu arada takımdan ayrılması gündemde olan Alanzinho için antrenman öncesi tören düzenlendi. Teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu törende takım kaptanı Onur, Alanzinho'ya kemençe hediye etti.

Alanzinho, kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirterek "Nereye gidersem gideyim her zaman gönlüm burada olacak. Trabzon'da çok güzel günlerim geçti. Burayı unutmam mümkün değil. Artık ben de bir Trabzonspor taraftarıyım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...