Alan Shearer: Kel kafamı seviyorum, saç ektirmeyi düşünmüyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Alan Shearer: Kel kafamı seviyorum, saç ektirmeyi düşünmüyorum

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

İngiltere Milli Takımı'nın gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden Alan Shearer, kel kafasıyla barışık... BBC'deki "Match of the day" programına katılan eski gol makinesi, Lineker'in saçlarıyla ilgili sorusuna verdiği cevapla gündemde...

İngilizler'in unutulmaz golcüsü, eski Newcastle United forveti Alan Shearer, uzun bir sürenin ardından televizyon programı Günün Maçı ile ekranlara döndü. 51 yaşındaki futbolcu, tamamen saçsız görünümüyle futbolseverleri şaşırttı.

LİNEKER'DEN SAÇ EKTİR TAVSİYESİ

Programının sunucusu Gary Lineker, eski milli takım arkadaşı Shearer’e neden saç ektirmediğini sordu ve “Harika olurdu. Eğer bu isteğini Instagram'da yayımlarsan, bunu sana yüzde 100 bedava yaparlar” dedi.

Shearer de buna, “Bunu yapamam. Bir gün saçlarla dolu bir şekilde geldiğimi hayal edebiliyor musun? Bu konuda bana çok teklif geldi ama ben kel kafamdan memnunum. Hem sizin gibi her sabah aynaya bakıp saçlarımı düzeltmeye çalışmak zorunda da değilim” karşılığını verdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...