Akyol: Biz olamazsak Fener olsun

Düzenleyen:
Akyol: Biz olamazsak Fener olsun

SPOR Haberleri

Sarı-siyahlı oyuncu F.Bahçe ile yapacakları maç öncesi Şampiyonlar Ligi kupasının Türkiye'ye gelmesini istediğini belirterek, "Biz kazanamazsak onlar kazansın" dedi

Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Dörtlü Final'de mücadele edecek VakıfBank'ta Naz Aydemir Akyol bu heyecanı üst üste 8. defa yaşayacak. Fenerbahçe ve VakıfBank formalarıyla iki defa büyük kupanın sevincini yaşayan Naz, Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. İtalya’da 9 Nisan’da başlayacak dev organizasyonun sonucunda kupanın Türkiye'ye gelmesini istediğini belirten sarı-siyahlı oyuncu, "Bizim turdan çıkan takım kupayı alsın isterim. Biz kazanamazsak Fenerbahçe kazansın. Diğer eşleşme de çok zorlu. Biz önce kendi işimize bakıyoruz. Umarım biz turu da kupayı da biz kazanırız" diye konuştu.
En zorlu Dörtlü Final
Sarı-lacivertli takımla yapacakları karşılaşmayı değerlendiren Naz,  "Fenerbahçe çok güçlü ve iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Ligde de sürekli karşı karşıya geliyoruz ve mücadele ediyoruz. 3-2 biten maçlar oynuyoruz. İki takım da birbirini çok iyi tanıyor. Psikolojik, teknik ve taktik olarak her iki taraf için zor maç olacak. O gün kim bir şeyleri daha iyi yaparsa ibreyi kendine çevirerek maçı alıyor" dedi. Dörtlü Final'ler içindeki en zorlusunun bu sene yaşanacağını söyleyen milli voleybolcu, "Birbirini yenecek dört denk güçte ekip var. Diğerlerinde ev sahipleri güçsüz takımlardan oluyordu. Dörtlü Final’in ilk maçında güçlü bir takım elenebiliyordu. Zorlu bir turnuva olacak" sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...