Akıllara zarar gol attı! Açıklaması herkesi şaşırttı...

Düzenleyen:
Akıllara zarar gol attı! Açıklaması herkesi şaşırttı...

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor karşısında akıllara zarar bir röveşata golü kaydeden yıldız golcü Eren Derdiyok, "Bu topa 100 kere vursam, bir kere böyle gol olur" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın, Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği maçta 2 çok güzel gole imza atan Eren Derdiyok, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

İşte Eren Derdiyok'un açıklamaları:

"Top o kadar güzel geldi ki, 10 defa denesem galiba 1 kere böyle girer. Tüylerim diken diken oluyor. Bu çalışmakla olmaz. Dün idmanda bu tip şeyleri çalıştık. Pozisyona göre o an öyle karar verdim, topa muhteşem vurdum."

"100 KERE VURSAM 1 KEZ.."

"Leverkusen'de de bir tane röveşata golüm vardı, ama bu daha zor. Gelişine vurdum. 100 kere vursam, bir kere böyle gol olur."

"BEŞİKTAŞ İÇİN DAHA ÇOK MOTİVASYON"

"Beşiktaş maçı öncesinde bu maçı almamız çok önemliydi bizim için. Gol krallığı değil, takım oyunu önemli. Şimdi Beşiktaş maçına çok daha motive hazırlanacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...