Akhisar'ın yüz akı: 2-1

Akhisar'ın yüz akı: 2-1

SPOR Haberleri

Akigolar sahasında Bursaspor'u son haftaların flaş ismi Mehmet Akyüz'ün iki golüyle devirdi.

Süper Lig'in 23. Haftasında Akhisar Belediye Spor sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor maçında attığı 3 golle yıldızlaşan Mehmet Akyüz, Bursaspor'u da boş geçmedi ve takımının 2 golünün altına imzasını koyarak galibiyetin mimarı oldu. Mücadeleye her iki takım da hızlı başladı. Karşılıklı ataklar daha maçın başından itibaren izleyenleri hop oturup hop kaldırıyordu. Böyle olunca goller de gecikmedi. Önce Bursaspor'un yeni yıldızı Fernandao fileleri havalandırdı. Belluschi'nin kornerinde top Mehmet Akyüz'ün sırtına çarparak Fernandao'nun önünde kaldı. Brezilyalı nbsp;düzgün bir vuruşla Bursaspor'u öne geçirdi: 0-1. İlk golde Fernandao'ya adeta asist yapan Mehmet Akyüz, bunun acısını çabuk çıkardı. Son haftaların formda golcüsü 15'te kaleci Frey'i çalımlayıp topu ağlarla buluşturduktan sonra nbsp;37'de iki oyuncuyu ekarte etmesinin ardından yaptığı vuruşla takımını öne geçirdi: 2-1. Akhisar ikinci yarıya da hızlı başladı. Mehmet Akyüz'ü ortasıyla topla buluşan Güray'ın şutu üst direkte patladı. Bursaspor rakibini son 20 dakikada kendi yarı sahasına hapsetse de skor değişmedi ve Akhisar Belediye Spor zorlu mücadeleden 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.
MEHMET AKYÜZ ŞAHA KALKTI
Sezonun ilk yarısında sadece 1 gol atan Mehmet Akyüz ikinci yarıda şaha kalktı ve Bursaspor maçında çok şık iki gole imzasını koyarak gol sayısını 6'ya çıkardı.



Bir de bunlar var...



AKHİSAR
gt; Mehmet Akyüz son 4 haftada 5 gole imza attı. gt; 35 yaşındaki Emrah Eren kariyerindeki 426. maça çıktı. gt; Merter Yüce sarı kart görerek cezalı duruma düştü. G.Saray'a karşı oynayamayacak.


BURSASPOR
gt; Fernandao 5 hafta sonra tekrar golle buluştu. gt; Akhisar'la 4. defa karşılaşan Christoph Daum, ilk mağlubiyetini aldı. gt; Son 3 deplasman maçında filelerinde 9 gol gördü.



GOLLER: nbsp;Fernandao (dk.10), Mehmet Akyüz (dk.15 ve 36) HAKEMLER: nbsp;Mustafa Öğretmenoğlu, Mustafa Sönmez, Özgür Ertem nbsp;) nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...