Akhisar'daki yenilginin ardından Aykut Kocaman fena patladı

Düzenleyen:
Akhisar'daki yenilginin ardından Aykut Kocaman fena patladı

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerin hocası, derbide Beşiktaş’ı yendiklerine pişman edildiklerini belirterek hakem Bülent Yıldırım için “Niyeti belliydi” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-0’lık yenilginin ardından çılgına döndü. Sakin görüntüsüyle bilinen tecrübeli çalıştırıcı mağlubiyetin ardından hakeme ateş püskürdü. İşte çok konuşulan o sözler: “Bizim hakemleri yenme gücümüz yok, hiçbir takımın hakemi yenme gücü yok. Hakem, daha önce bir şey yapabilir miyim diye de arıyordu, Alper’den önce de arıyordu. Beşiktaş başkanının 3 gün art arda, Fenerbahçe’nin maçı sanki hakemle kazanmış gibi yaptığı propagandanın izdüşümüydü bugün yaşananlar. Hakemler maalesef skorları belirliyorlar. Bu hakem, geçen sezon Bursaspor-Beşiktaş maçında, Quaresma’yı, Alper’in yaptığının 5 mislinde atamayan hakemdi. Bülent Yıldırım’ın vücut dili çok net gözüktü. Niyeti belliydi. Düzeltemeyeceğimiz 1. dakikadan itibaren çok net gözüktü. Bizi Beşiktaş’ı yendiğimize pişman ettiler, çok net”...

Maç bitince sahaya girdi

Aykut Kocaman maç içinde ve bitiminde de hakem Bülent Yıldırım’a oldukça tepkiliydi. Alper Potuk’un kırmızı kartından sonra ilk önce hakeme ‘Ne oldu’ diye bağıran Kocaman, ardından her iki elinin baş parmaklarını kaldırarak Bülent Yıldırım’ı protesto etti. Skrtel’in ikinci sarı kartını gördükten sonra atılmasının ardından hakeme alkışlarla tepki gösteren Kocaman, son düdükle birlikte saha içine girdi. Bülent Yıldırım’ın yanına giden Kocaman’ın uzun süre tepki gösterdiği ve bu sırada bağırdığı görüldü. Öte yandan Alper Potuk’un kırmızı kart gördükten sonra Aykut Kocaman’ın yanına giderek, “Hocam dokunmadım bile” demesi de ekranlara yansıdı.

Fenerbahçe'de büyük isyan var

Beşiktaş derbisini kazandıktan sonra Akhisar’a seri yakalamak için giden Fenerbahçe 1-0’lık yenilginin yanı sıra 9 kişi kalmanın da şokunu yaşıyor. Maçtan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e verilen 1 maçlık cezaya ve hakem için “Emek hırsızı” diyen Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ceza almamasına büyük tepki geldi.  Kulüpten yapılan açıklamada, “Bizim içimize sinmeyen bu durumu şiddetle kınıyor, TFF Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu, MHK Başkanı ve MHK Üyelerini Türk Hakemlerini aşağılamaya zemin hazırlayan bu karara karşı harekete geçmeye davet ediyoruz” ifadeleri yer aldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...