Akhisar Belediyespro 1 puanla yetindi

Akhisar Belediyespro 1 puanla yetindi

SPOR Haberleri

2-0 geriye düştüğü maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Akhisar Belediyespor, bu sezonda deplasmanda ilk beraberliğini aldı

Kasımpaşa karşısında en son oynadıkları İstanbul Başakşehir maçı ilk 11'inde 3 değişikliğe giden Roberto Carlos, cezalı Custodio'nun yanı sıra Gekas ve Oğuz Dağlaroğlu'nun yerine müsabakaya Pekin Köşnek, LuaLua ve Emrah Tuncel'le başladı.
Müsabakanın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Akhisar Belediyespor, 52. dakikada 2. golü de kalesinde gördü. Daha sonra attığı gollerle müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrılan Akhisar Belediyespor, puanını 26'ya çıkardı. Deplasmanda ilk 2 maçını kazandıktan sonra 7 dış saha karşılaşmasından mağlup ayrılan Akhisar Belediyespor, İstanbul'daki Fenerbahçe galibiyetinin ardından Kasımpaşa ile berabere kaldı.
Ege temsilcisi, bu sezon dış sahadaki ilk beraberliğini aldı.
- Bruno 1 puan kazandırdı
Bu sezon ligde 2. golüne ulaşan Bruno, Eskişehirspor'la 2-2 berabere kalınan müsabakada da takımının 2. golünü kaydetmişti.
Brezilyalı oyuncu geçen sezonu 11 golle tamamlamıştı.
- Rakip Kardemir Karabükspor
Gelecek hafta Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'da dünkü maçta gördüğü kartla cezalı duruma düşen İsmail Konuk bu müsabakada forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...