Akhisar attı, Konya yakaladı

Akhisar attı, Konya yakaladı

SPOR Haberleri

Sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Torku Konyaspor lige beraberlikle başladı. 20. dakikada Custodio kaydettiği golle Akhisar'ı 1-0 öne geçirdi

İkinci yarıda evsahibi Torku Konyaspor daha üstündü. 79. dakikada ters bir vuruşla Akhisar Belediyesporlu Douglao skora denge getirdi. Mücadele 1-1'lik sonuçla tamamlandı.
Akhisar attı, Konya yakaladı
Paşa Antep'ten şen dönüyor
Kasımpaşa deplasmanda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek lige 3 puanla başladı. Kasımpaşa'nın gollerini nbsp;80.dakikada Adem Büyük, 89.dakikada Barış kendi kalesine ve 90+3'te Yonathan Del Valle attı. 36. dakikada Aydın Yılmaz'a faul yapan Elyasa Süme kırmızı kart görerek Gaziantepspor'u 10 kişi bıraktı.

Akhisar attı, Konya yakaladı
Kayseri 90+2'de puanı kaptı
Süper Lig'in iki yeni takımı arasında yapılan maçta Kayserispor, Osmanlıspor deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. Osmanlıspor 88. dakikada Umut ile 1-0 öne geçti. Kayseri bu golün şokunu çabuk atlattı. Sinan Bakış oyuna girdikten 1 dakika sonra fileleri havalandırarak Osmanlıspor'a 3 puan şansı tanımadı ve maç 1-1 bitti.
Akhisar attı, Konya yakaladı
Akhisar attı, Konya yakaladıAkhisar attı, Konya yakaladı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...