Akçay: Trabzon ‘gel’ desin yeter

Düzenleyen: / Kaynak: Gökmen Şahin - Trabzon (İHA)
Akçay: Trabzon ‘gel’ desin yeter

SPOR Haberleri  / Gökmen Şahin - Trabzon (İHA)

Bordo-mavili takımla adı anılan tecrübeli teknik adam “Söz konusu Trabzonspor ise gerisi teferruattır. Kariyer kaygım yok, para kazanayım diye derdim yok” dedi

Trabzonspor, Eddie Newton’la başladığı sezonda üst üste hayal kırıklıkları yaşayınca İngiliz çalıştırıcıyla geçen hafta yollarını ayırmıştı. Bordo-mavili takımda Newton’un yerine birçok teknik adamın adı geçiyor. Bu isimlerden birisi olan Mustafa Reşit Akçay, kendisine herhangi bir resmî teklif gelmediğini ancak gelirse de her şartta bunu kabul edeceğini söyledi. Haber61 TV’nin yayınına katılan Akçay, Trabzonspor için göreve hazır olduğunu söylerken “Söz konusu Trabzonspor ise gerisi teferruattır” dedi.

Problemler çözülür
Kariyer ya da para peşinde koşmadığını söyleyen Akçay “Benim Trabzonspor’la para konuşmam ayıp olur. Bana ‘Gel kardeşim, Trabzonspor’un sana ihtiyacı var’ dedikleri an ben orada olmak zorundayım. Geçmişte söylediğim sözden dolayı beni mahkûm edenler bu sözümü de söyleyecek. Trabzonspor’u yöneten insanlar kriterlere bakarak sorunu hangi hocayla çözebileceğine bakmalı. Bu insanlar, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışı içinde yer almamıza sebep olan insanlar” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Gökmen Şahin - Trabzon (İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...