Akçay, 'Galatasaray'dan çekinmiyoruz'

Akçay, 'Galatasaray'dan çekinmiyoruz'

SPOR Haberleri

Mustafa Akçay, 'En ufak çekincem yok. Çok iyi mücadele edeceğinizi biliyorum. Başarılı bir müsabaka çıkaracağımıza inanıyorum' dedi.

Deplasmanda yarın Galatasaray ile karşılaşacak Trabzonspor, zorlu maça odaklandı. Teknik Direktör Mustafa Akçay da sarı-kırmızılı takımla oynayacakları maç öncesi oyuncularıyla toplantılar yaparak, onları zorlu maça motive ediyor. Akçay, "En ufak çekincem yok. Çok iyi mücadele edeceğinizi biliyorum. Başarılı bir müsabaka çıkaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Bordo-mavililerin hocasının, antrenman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig maçları olmak üzere yoğun bir dönem geçirdiklerini belirterek, "Şu ana kadar 28 maç oynadık. Rakiplerimizden asla çok geri kalmadık. Bursaspor maçı istatistiklerine de baktığımızda bunu ortaya koyuyor. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu kadar zorluğa rağmen daha iyi olabilirdik" ifadelerini kullandığı öğrenildi.Bosingwa: Türkiye beni nbsp;çok şaşırttı
Trabzonspor'un Portekizli oyucusu Jose Bosingwa, Türk futbolunun kendisini şaşırttığını, ligde fiziksel mücadelenin üst seviyede olduğunu söyledi. Trabzoncell abonelerinin sorularını cevaplayan Bosingwa, Trabzonspor taraftarlarının desteklerini eksik etmediğini belirterek, "Biz de onlar için oynuyoruz. Umarım bize olan sabır ve sevgilerini devam ettirirler. Böylece takımımız daha başarılı bir noktaya gelir. 1-2 sene içinde şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...