Ahmetcan pazarı!

Ahmetcan pazarı!

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı'nın yeni kazanımı olan 19 yaşındaki savunmacı için Ajax ile Sassuolo devrede. "Tok satıcı" rolündeki yönetimin genç oyuncudan beklentisi en az 10 milyon avro bonservis bedel.

 Trabzonspor hem geçen sezonu şampiyon tamamladı hem de yeni bir oyuncu kazandı: Ahmetcan Kaplan... Abdullah Avcı'nın elinden tutup şans verdiği genç savunma oyuncusu kısa sürede çok yol aldı ve Avrupa kulüplerini peşine taktı. Hollanda ekibi Ajax ile İtalyan temsilcisi Sassuolo, 19 yaşındaki oyuncu için devrede. Ki özellikle Ajax'ın Ahmetcan konusunda çok kararlı olduğu ve önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelip yönetim ile masaya oturacağı öğrenildi.

SATIŞTAN PAY

İşin garip tarafı ise bordo mavililer de uzun bir süredir stoper arayışında. Şu anda eli güçlü olduğu için "tok satıcı" rolüne bürünen bordo mavili yönetim, Ahmetcan Kaplan'ı satmayı düşünmüyor. Tabii ki çok cazip bir teklif gelmediği takdirde. Güncel piyasa değeri 2,8 milyon avro olan Ahmetcan Kaplan'dan beklenti en az 10 milyon avro bonservis bedeli. Ve bir sonraki satıştan da pay şartı söz konusu. Ki bu futbolcunun satışı durumunda yeni bir stoper takviyesi daha gerekecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...