Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a cevap: Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray'a cevap: Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş haberleri... Beşiktaş’ın 2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantı sonunda Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalar yaparak Fenerbahçe ve Galatasaray'a göndermede bulundu.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'a göndermede bulunan Çebi, "Beşiktaş yönetimi olarak hakemlerle ilgili her şeyi yaptık. Ancak kokuşmuş düzenle başa çıkmakta zorlanıyorum. Bunu yapabilmem için camiamın arkamda olması gerekir. Depremden 3 gün sonraydı. O tarihte depremzedeler için en çok koşturanlardan biri de bendim. O gün kalkıp, 'zamanı değil' diyenlere soruyorum; 'ne zamandı?' Ben ne yapmalıydım? Biz hiçbir zaman 5 puan istemedik. Adaletten bahsettik." ifadelerini kullandı.

AHMET NUR ÇEBİ: GALATASARAY VE FENERBAHÇE SUSACAK MIYDI?

Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nın maçlarının iptal edilmesini isteyen Ahmet Nur Çebi, "TFF, Kulüpler Birliği'nde toplantı yaparak bir puan sistemi getireceğini belirterek 2 öneride bulundu. Bir tanesine sıcak baktıklarını hissettim ve bunun Beşiktaş'ın zararına olacağını düşündüm. Sorulan bir soru üzerine de konu hakkında yorum yaptım.TFF bunu 3. gün gündeme getirmişken ben ne yapmalıydım? Biz sadece adaletten ve haktan bahsettik. O gün Galatasaray ve Fenerbahçe, bizim söylediğimiz şey TFF tarafından kabul edilseydi susacaklar mıydı? yorumunda bulundu.

AHMET NUR ÇEBİ: BİZ ŞEREFLİ VE ONURLU BİR KULÜBÜZ

Duygusal bir adam olduğunu söyleyen Ahmet Nur Çebi, "O depremler benim için çok ağır travmaydı. O dönem bu durumların TFF tarafından gündeme getirilmesi ve bana soru sorulması, o dönem bana açıklama yaptırma gerekliliği getirdi. Hakemlerin gitmesi gerektiğini en başta ben söyledim. Ben diğer kulüp başkanları gibi değilim. Beşiktaşlılık duruşu, ne dersek arkasında dururuz. Hakemlerin gitmemesine itiraz etmeye devam ettim. Alacağımız puanlara göre vaziyet alan bir kulüp olmadık. Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz. Ben diğer başkanlar gibi değilim. Bu hakemlerin gitmesi gerektiğini geçmişte de söyledim, bugün de söylüyorum. O gün ses çıkarmayanlar bugün şikayet ediyor. Biz kendimizle gurur duymalıyız. Biz şerefli ve onurlu bir kulübüz. O gün ne diyorsak bugün de aynısını söylüyoruz." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...