Ahmet Nur Çebi patladı: Hepsi susacak!

Ahmet Nur Çebi patladı: Hepsi susacak!

SPOR Haberleri

Çok zorlu şartlarda çalışmalarına rağmen eleştirilmelerine tepki gösteren Ahmet Nur Çebi, "Sezon sonunda şampiyon olduğumuzda bunların sesi kesilecek" dedi

Murad Tamer

Beşiktaş Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğu görevine getirilen Mehmet Ekşi için dün Vodafone Park'ta bir tören düzenlendi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da katıldığı törene Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sözleri damga vurdu. Bir ara basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın'ın, "Gençlere en çok şans tanıyan hoca olmama rağmen 'Neden gençleri oynatmıyorsun' diye eleştiriliyorum, hayret ediyorum" sözleri üzerine araya giren Başkan Çebi, "Sergen Hoca'm beni de eleştiriyorlar. Bunları boş verelim. Kupaları kaldırdığımızda hepsi susacak" dedi. Çok zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten siyah-beyazlıların patronu, "Bu sezonun şampiyonu Beşiktaş olduğunda bunların sesi kesilecek" diye konuştu.

> 100 yılın altyapısı
Altyapının başına getirilen Mehmet Ekşi de iddialı sözler kullandı. Türkiye'nin en iyi altyapısını kuracaklarını söyleyen Ekşi, "Neden buradayım? Beşiktaş 'bırakma beni' dedi. Ben de bir Beşiktaşlı olarak 'Bırakmam Seni' dedim ve geldim. 40 yıldır Türk futboluna hizmet ediyorum ve büyük tecrübeler kazandım. Bütün bilgi ve birikimimi Beşiktaş ile paylaşmaya geldim. 100 yılın altyapısını kuracağız" dedi. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 10 yıl TFF'de çalıştığını ve 20 defa UEFA'nın düzenlediği eğitimlere katıldığını vurgulayan Mehmet Ekşi, "Birçok ülkenin altyapısını inceledim. Şimdiye kadar birçok eksiğimizi gördüm. İddialı konuşacağım; Türkiye'nin en iyisi olacağımızdan hiçbir endişem yok" sözlerini kullandı.

YARIN YOLA ÇIKIYOR
Souza heyecanı

∂ Siyah-beyazlılar anlaşma sağladığı Josef de Souza'ya kavuşuyor. Dubai'de ailesiyle birlikte tatil yapan Brezilyalı futbolcunun yarın İstanbul'da olması bekleniyor. Ayrıca 31 yaşındaki oyuncunun, Beşiktaş'ın instagram resmî instagram sayfasındaki ödül gecesi paylaşımını beğenmesi dikkat çekti.

BİR YILLIK KİRALAMA
Boyd Hatay'a

∂ Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor, Tyler Boyd'u kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti. Beşiktaş'ın bu sezon kadroda düşünmediği 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunu gündemine alan Hatayspor, oyuncuya bir yıllık kiralama teklifi sunmaya hazırlanıyor. ABD'li oyuncu da kiralık teklifine sıcak bakıyor.

sözleşme yapılmadı
Da Costa     veda etti

∂ Trabzonspor'un önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği ve sözleşmesini feshettiği Manuel da Costa, dün idman öncesinde sahaya gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Bordo-mavililer teknik direktör Eddie Newton yönetiminde Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...