Ahmet Nur Çebi: Oldubittiye getirildi!

- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi: Oldubittiye getirildi!

Spor Haberleri

TFF’nin oynanmayan maçlarla ilgili aldığı kararı gözden geçirmesi gerektiğini söyleyen Beşiktaş Başkanı, “Bu iş daha bitmedi” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - TFF, deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen ekiplerle oynanacak maçlarda takımların hanesine üç puan yazılması gerektiğine karar vermişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bu duruma tepki göstermeye devam ediyor. TFF’nin mevcut fikirler arasından en kötüsünü seçtiğini ve bunun oldu bittiye getirildiğini söyleyen Çebi, “TFF, oynanmayan maçlarla ilgili aldığı puan kararını gözden geçirmeli” şeklinde konuştu. 

ADİL DEĞİL

Karar için aceleci davranıldığını belirten siyah beyazlıların başkanı, “Bu konu Kulüpler Birliği’nde tartışılmaya devam ediyor. Bu sistemin değişmesi gerekiyor. Şu anda menfaat elde edenlerin dışında herkes bunun adil olmadığı konusunda hemfikir. Avrupa’da uygulanan kuralları bir kenara bırakıp kendi kafanıza göre kural uygulamamalısınız. Şu an alınan karar en adaletsiz karardır. Bunun Beşiktaş’ın puanıyla bir ilgisi yok” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...