Ahmet Nur Çebi: Birliğimiz bozulmasın

Ahmet Nur Çebi: Birliğimiz bozulmasın

SPOR Haberleri

'Bir arada hareket etmeyince dışarıda güçlü bir görüntü sergileyemiyoruz. Güç birliği oluşmalı'

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı derneklerin düzenlediği bir seminerde siyah-beyazlı camianın birlik ve beraberlik içinde olmadığını söyledi. Beşiktaş'ın birbiri içinde ayrılığa düşmüş bir camia haline geldiğini ve kimsenin de bunu düzeltmek için çaba harcamadığından bahseden Çebi, "Bizler bir arada hareket etmeyince dışarıda güçlü bir görüntü sergileyemiyoruz. Bu kopukluk bazı noktalara etki etmemizi engelliyor. Beşiktaşlıların bir güç birliği oluşturması lazım" diye konuştu. Geçtiğimiz hafta yaşanan haciz olayına da değinen siyah-beyazlı yönetici, "Bizi taciz ederek bu parayı almaya çalışıyorlar ancak bu ödemeyi yapmayacağız" ifadelerini kullandı.
Şımarık bir avukat!
Kimsenin Beşiktaş'ı gelir kapısı olarak göremeyeceğini belirten Ahmet Nur Çebi, "Borcu 10 milyon dolardan 7 milyon dolara indirdik. Yapılacak olan ödemenin 1 gün geç yapılması halinde silinen 3 milyon dolar ve ek olarak 2 milyon dolar daha istiyorlar. Nitekim çek 1 gün geç ödendi. Ancak kendini bilmez, şımarık bir avukat o gün bize '1 günlük geç ödemenin lafı mı olur' derken ertesi gün çeki yazdırıyor" diyerek yaşanan olayı özetledi. Çebi ayrıca "Karşımızdaki bir tabela şirketi. 5 milyon doları ödersek ve davayı kazanırsak parayı kimden alacağımız belli değil. Bu arkadaşların 5 milyon doları alıp ortadan kaybolacaklarına hiç şüphem yok. Bu parayı ödemeyeceğiz" dedi. gt; Hüseyin EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...