Ahmet Nur Çebi: Başkalarına benzemem

- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi: Başkalarına benzemem

Spor Haberleri

En başından beri hakemlerin gitmesi gerektiğini söylediğini belirten Beşiktaş Başkanı “Diğerleri gibi puana göre vaziyet almam” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu toplantısında hakemler ve rakipleri için sert ifadeler kullandı. Hakemlerle ilgili her şeyi yaptıklarını belirten Çebi “Ancak kokuşmuş düzenle başa çıkmakta zorlanıyorum. Bunu yapabilmem için camiamın arkamda olması gerekir” dedi. Puana göre vaziyet almadığını söyleyen Çebi “Diğerlerinin başkanları gibi değilim. Bu hakemlerin gitmesi gerektiğini geçmişte de söyledim, bugün de söylüyorum” diye konuştu. 

KURTULUŞ SEZONU

Kulübü ekonomik olarak düzlüğe çıkardıklarını, göreve geldiklerinden itibaren dört kupa kazandıklarını vurgulayan siyah beyazlıların başkanı “Göreve geldiğimizde hiçbir işe yaramayan futbolculara 30 milyon avro ödedik. Bizim dönemimizde hiç kimseyle beş yıl sözleşme yapmadık. Sadece genç çocuklarla yapıyoruz. Bu sezondan sonra eski transferlerin hepsinden kurtulmuş olacağız. Gelecek dönem çok daha başarılı olacağız” dedi.   

BORÇ 5,2 MİLYAR LİRA

Kulübün 5,2 milyar lira borcunun olduğunu açıklayan Ahmet Nur Çebi “Mali anlamda kulübü gerçekten çok iyi bir şekilde idare ediyoruz. Beşiktaş’ın bugün yönetilemeyen bir borcu yoktur” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...