Ahmet Çalık’ın sözleşmesiyle ilgili karar verildi: Tüm ücret ailesine ödenecek

Düzenleyen:
Ahmet Çalık’ın sözleşmesiyle ilgili karar verildi: Tüm ücret ailesine ödenecek

SPOR Haberleri

Geçirdiği korkunç trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 27 yaşındaki Ahmet Çalık, unutulmamaya devam ediyor. Konyaspor, acı haberlerle derinden sarsılırken, Ahmet Çalık’ın giydiği 6 numarılı formayı ömür boyu emekli etmişti. Konyaspor yönetimi şimdide 27 yaşındaki futbolcu ile imzalanan sözleşmenin sezon sonuna kadar olan ücretini ailesine ödeme kararı aldı.

Gençlerbirliği’nin alt yapısından yetişen 27 yaşındaki Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti. Galatasaray’da da bir dönem forma giyen Çalık, 2020 tarihinde Konyaspor’a transfer olmuştu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

OTOMOBİYLİYLE ŞARAMPOLE DEVRİLDİ 

Ankara-Niğde otoyolunda seyir halindeyken kullandığı otomobil ile şarampole devrilen Ahmet Çalık, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kariyerine Konyaspor’da devam eden Milli futbolcu, 27 yaşında hayatını kaybetti. 

Ahmet Çalık’ın sözleşmesiyle ilgili karar verildi: Tüm ücret ailesine ödenecek

NİKAH TARİHİ ALMAYA GİDİYORDU 

Takımının izin gününde Şubat ayındaki evliliği için Ankara’ya nikah tarihi almaya giden Ahmet Çalık, geçirdiği talihsiz kazayla hayatını kaybetti. Çalık ve nişanlısı, yaz ayında da düğün düşünüyordu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...