Ahmet Çakar'dan olay Tudor isyanı

Düzenleyen:
Ahmet Çakar'dan olay Tudor isyanı

SPOR Haberleri

İgor Tudor'a Ahmet Çakar'dan ağır sözler. Karabükspor'dan ayrılarak Galatasaray geçeceği konuşulan Tudor için Ahmet Çakar sert şekilde konuştu.

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de Tudor hakkında konuştu. Çakar, Igor Tudor'un Galatasaray'da Jan Olde Riekerink ile yollarını ayırmasının ardından sarı-kırmızılı takımın başına geçmesi beklenirken sert tepki verdi. Karabükspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Igor Tudor'un Galatasaray'a imza atttığı belirtildi. Bu arada Ahmet Çakar, pazartesi gecesi Tudor ile ilgili olay açıklamaların altına imza attı. Tudor ve Galatasaray iddiası için açıklama yapan Ahmet Çakar "Eğer Tudor bugün Karabükspor'u bırakıp sezon ortasında Galatasaray'a gelirse, "Şerefsiz, hain Tudor" diye canlı yayında bağırırım. Tabii bunu sportif anlamda söylüyorum. Ayrıca Karabük'ü satan yarın maç satar" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...