Ahmet Çakar'dan olay Fenerbahçe iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ahmet Çakar'dan olay Fenerbahçe iddiası

SPOR Haberleri  / İHA

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Osmanlıspor karşısında puan kaybetmesine rağmen şampiyon olacağını iddia etti.

Eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, twitter aracılığı ile Fenerbahçe'nin puan kaybettiği Osmanlıspor maçının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çakar, Fenerbahçe'nin bu geceki puan kaybı ile şampiyon olduğunu belirten paylaşım gerçekleştirdi. Çakar, “Bence Fenerbahçe bu geceki puan kaybıyla şampiyon oldu. Bu tweet'i asla ama asla unutmayın” ifadelerini kullandı.
Ahmet Çakar'dan olay Fenerbahçe iddiası
Çakar'ın bu yorumunu sosyal medyada olumlu karşılayanlar kadar olumsuz karşılayanlar da oldu.

PEREIRA: 'HENÜZ BİTMEDİ'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'la golsüz berabere kaldıkları maçta önemli iki puan kaybettiklerini ancak ligin henüz bitmediğini söyledi.
Pereira, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısındaki açıklamasında, zor bir maç oynadıklarını, son vuruşları iyi yapamadıkları için kazanamadıklarını belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...