Ahmet Ağaoğlu: Daha yeni başlıyoruz

Ahmet Ağaoğlu: Daha yeni başlıyoruz

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı “Şampiyonluk bizim için bir son değil, daha güzel günlerin başlangıcı olacak” dedi

Süper Lig’de en yakın rakibi Konyaspor’un dokuz puan önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu önemli olanın iyi başlamak değil iyi bitirmek olduğunu söyledi. Abdullah Avcı’nın ve oyuncuların şu ana kadar olan bölümdeki performanslarının mutluluk verici olduğunu belirten Ağaoğlu “Şampiyonluk için herkes birbirine kenetlendi. Geleceğin Trabzonspor’u birlikte inşa edip çok güzel günler göreceğiz” dedi.

Hasret bitecek

Ağaoğlu, “Camianın her birleşeni, taraftarı, futbolcusu, divan üyesi, personeli, kısacası senelerdir içinde biriktirdiği büyük özleme cevap arayan herkes birbirine sımsıkı kenetlendi. Başarı formülünün çarpan hanesine her şeyden önce bu dayanışma yazılmalı. Şampiyonluk bizim için bir son değil çok daha güzel günlerin başlangıcı olacak” dedi. Bu arada Covid-19 testi pozitif çıkan Başkan'ın izolasyona alınıdğı ve tedavisinin başladığı açıklandı.

TEST SONUCU NEGATİF

Trabzonspor’un Yunan yıldızı Bakasetas, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanmış ve karantinaya alınmıştı. Yunan oyuncunun dünkü sonucu negatif çıktı. Yeniden teste girecek olan Bakasetas, temiz çıkarsa bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...