Ağlatan vuruş

Ağlatan vuruş
SPOR Haberleri

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dünyanın en iyi golfçüleriyle yarışan ilk Türk sporcu Hamza Sayın'ın yaptığı vuruşu gözyaşları içinde seyretti.

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası'nın ilk gününe Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun gözyaşları damga vurdu. Organizasyonda yer alan Hamza Sayın, başta Tiger Woods, Justin Rose ve Lee Westwood olmak üzere dünyanın en iyi golfçüleriyle yarışan ilk Türk sporcu oldu. Ağaoğlu, Hamza Sayın'ın atışından önce gözyaşlarına hakim olamadı. Büyük heyecan yaşadığı görülen Ağaoğlu, profesyonel olarak ilk defa bir Türk sporcunun turnuvada yarışmasından dolayı çok duygulandığını dile getirdi. Hamza'yı 11 yaşındayken yanına alan, başta eğitimi olmak üzere, bütün masraflarını karşılayan Ağaoğlu, sporcuyu manevi oğlu olarak gördüğünü belirtti. Ağaoğlu, "Allah bana bugünleri görmeyi nasip etti. Hamza'yı böylesine büyük bir organizasyonda dünyaca ünlü golfçülerle yarışırken gördüğümde çok duygulandım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...