Advocaat'ı yıkan transfer!

Düzenleyen:
Advocaat'ı yıkan transfer!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik patronu Dick Advocaat'ın en çok istediği oyunculardan olan 24 yaşındaki Oscar Romero transferi, Arjantin-Türkiye arasındaki saat farkı nedeniyle gerçekleşmedi.

Fenerbahçe'nin 10 numara listesinde bulunan ve Dick Advocaat'ın çok istediği 24 yaşındaki Oscar Romero'nun transferinin gerçekleşmeme sebebi ortaya çıktı. Sarı lacivertli yönetimin son ana kadar gerçekleştirmek istediği Romero transferiyle ilgili menajeri Daniel Campos Arjantin basınına konuştu. Campos, 'Transfer için uğraştık ancak evrakların yetişmesi mümkün değildi. Aradaki saat farkı ve kısıtlı zaman malesef Romeo'nun Avrupa'da oynama hayalini ertelemesine sebep oldu' dedi.

Advocaat'ı yıkan transfer!

"30 AĞUSTOS İŞİMİZİ ZORA SOKTU"

Hatırlanacağı üzere Campos dün yaptığı açıklamada da 'keşke 1 günümüz daha olsaydı. Çok az zamanımız var. 30 Ağustos'ta Türkiye'de resmi tatil olması da işimizi zora soktu' ifadelerini kullanmıştı. Futbolcusunun Avrupa'da oynamaya hayalini sürdürdüğünü ifade eden Daniel Campos, 'Aralık ayında gelecek teklifleri değerlendirmek istiyoruz. Fenerbahçe'nin istekli olması halinde bunu tekrar gündemimize alabiliriz' diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...