Advocaat uyardı: Formayı unutun

Advocaat uyardı: Formayı unutun

SPOR Haberleri

Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Amed Sportif karşısında sergilenen kötü futbol ve alınan 1-1'lik sonuç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat'ı kızdırdı.

Karşılaşma sonrası, "Gençlerin performansından memnunum ancak A takımımızda yer alan oyuncuları sahada göremedim" açıklamasıyla yedek oyuncuları beğenmediğini açık açık dile getiren Hollandalı çalıştırıcının, yedek isimlerle ilgili ekstra önlemler alacağı kaydedildi.

AATiF-NEUSTADTER YIRTTI

Advocaat, maç sonrası açıklamasıyla Ozan, Salih, Fernandao, Stoch ve Emenike'yi hedef aldı. Maç sonunda bu isimlere, "Hepiniz benden sürekli forma istiyorsunuz. Ancak Aatif ve Neustadter dışında A takımı zorlayacak bir tane bile isim yok aranızda. Hepinizin daha çok çalışması ve sahaya çıkabilmek için daha fazla efor sarf etmesi gerekiyor" dedi.

HEPSİNE AYRI PROGRAM

Advocaat'ın tüm yedek oyuncular için özel programlar hazırlanması konusunda ekibine talimat verdiği öğrenildi. Özellikle Ozan'ın fazla kilolarıyla ilgili ekstra programa tabi tutulacağı, Fernandao ve Emenike'nin çabukluk çalışmalarına hız vereceği, Salih'in ise güç olarak daha iyi duruma gelebilmesi için ağırlık çalışması yapacağı kaydedildi.

GENÇLERE ÖZEL TEBRİK

Öte yandan Dick Advocaat'ın maç sonunda genç oyuncuları tebrik ettiği öğrenildi. Savaş, Ramazan, Yiğithan ve Abdürrahman'a performansları için teşekkür eden tecrübeli çalıştırıcı, "Gerçekten özveriyle mücadele ettiniz. Çalışmaktan asla vazgeçmeyin. Bir gün mutlaka bu takımda kalıcı olacağınıza inanıyorum" ifadeleriyle onları motive etmeyi ihmal etmedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...