Advocaat: Özel bir hocayım

Advocaat: Özel bir hocayım

SPOR Haberleri

Advocaat, “Benden iyisini bulurlarsa alsınlar” sözü için özür dileyip dilemediği sorusuna, “Özel bir hocayım, dürüst ve net” yanıtını verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Konyaspor karşısında istedikleri oyunu oynamadıkları ama istedikleri sonucu aldıklarını söyledi. Hollandalı çalıştırıcıya, Kadıköy'de alınan 1-1'lik Alanyaspor beraberliği sonrası yönetim ve futbol takımı için yaptığı eleştiriler sonrası sarf ettiği "Benden iyisini bulurlarsa alsınlar" sözleri için özür dileyip dilemediği soruldu. Tecrübeli hoca bu soruya verdiği şu cevapla dikkat çekti: "Ben özel bir hocayımdır belki. Dürüst ve net. Geçen hafta ne söyledim? Yalan mı söylememi istiyorsunuz? Kendimi değiştirmek istemiyorum. Dürüstüm." 

OYUN DEĞİL SKOR GÜZEL
Advocaat, Konya galibiyeti için şu yorumu yaptı: "İlk yarı fena değildi. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ama Manchester maçından sonra 3 puan önemliydi. Herkes çaba gösterdi ve kazandık. Mutluyuz. Ligde 6 maçtır kaybetmiyoruz. Avrupa maçı gibi karşılaşmaydı nasıl kazandığımız önemli değil."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...