Advocaat oyuncularını Avrupa sınavı için ateşliyor

Düzenleyen:
Advocaat oyuncularını Avrupa sınavı için ateşliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş beraberliğiyle ligdeki galibiyet serisi sekteye uğrayan Fenerbahçe’de gözler Avrupa’ya çevrildi. Advocaat, “Feyenoord’u yenerek üst tura çıkacağız” dedi

M.EMİN ULUÇ - Derbi beraberliğiyle morali bozulan Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde oynayacağı Feyenoord maçının hazırlıklarına büyük bir hırsla başladı. Son haftaya 10 puanla lider giren sarı-lacivertlilere üst tura çıkmak için beraberlik yetmesine rağmen Teknik Direktör Dirk Advocaat, Feyenoord deplasmanından galibiyetle dönerek takımın havasını yükseltmeyi hedefliyor. Antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Hollandalı çalıştırıcı, “Beşiktaş maçında çok iyi savaştınız, galibiyeti hak ettiniz ama olmadı. Şimdi bu maçı unutun ve önünüze bakın. Telafisi olmayan bir mücadele bizi bekliyor” uyarısında bulundu. Feyenoord’un tur için kazanmaya mecbur olduğunu vurgulayan Advocaat, “Onların bu durumunu en iyi şekilde değerlendirip eve zaferle döneceğiz” sözleriyle takımını ateşledi.

 RvP kızağa çekiliyor
Sadece ligde değil Avrupa’da da zirveyi hedeflediklerini dile getiren Dirk Advocaat, “Sezon başında sıkıntılı günler yaşadık. Ama takım olduğumuzda neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Ben size inanıyorum. Birlikte yürüyeceğimiz uzun bir yol var” ifadelerini kullandı. Bu arada Feyenoord karşısında tüm planlarını galibiyet üzerine yapan kurt hocanın, sahaya Manchester United’ı deviren kadroyu süreceği öğrenildi. Advocaat’ın derbide yedek soyundurduğu Volkan Şen ve Lens’e ilk 11’de görev vereceği, oyun kurucu pozisyonunda Alper’e şans tanıyacağı belirtildi. RvP’yi yedek soyunduracak olan Hollandalı, forvette ise Moussa Sow’la başlayacak. Öte yandan Aatıf ve Fernandao’nun Avrupa kadrosunda yer almamasından dolayı Stoch ve Emenike de yedek olarak Hollanda’ya götürülecek.

Volkan’a kafa atacağım
Bu sezon henüz golü olmayan Volkan Şen’e şok tehdit! Hasan Ali, “Gol atması için Volkan’a kafa atacağım” dedi. Kosova maçında atılan ilk golün sevinci esnasında Volkan’la kafa kafaya çarpıştıklarını söyleyen Hasan Ali, “Bu ona uğurlu geldi artık her maç ona kafa atmayı düşünüyorum” diye espri yaptı.
Advocaat oyuncularını Avrupa sınavı için ateşliyor
Emenike paraya kıydı 

Takımın en cimrisi olarak bilinen Emenike konu nişanlısı olunca kesenin ağzını açtı. Emenike, 2013 Nijerya güzeli olan nişanlısı Iheoma Nnadi’ye altın kaplama iPhone hediye etti. Aynı telefondan kendisine de alan Emenike, telefonların kapağına ise nişanlısıyla fotoğraflarını koydu. 

Yıldırım’a ceza yok
Beşiktaş derbisinde hakem Hüseyin Göcek’in kararlarına sinirlenip protokol tribününde öfke patlaması yaşayan Aziz Yıldırım’ın amatör kamerayla çekilen görüntüleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Yerinden fırlayan Aziz Yıldırım, “Ayıp, ayıp. Bu ne ya? Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek. Bak bunu söylüyorum. Yarından itibaren büyük savaş başlayacak” şeklinde bağırarak tehditler savurmuştu. Ancak FIFA ve TFF talimatlarına göre, ancak lisanslı yayıncı kuruluş görüntüleri kabul edildiği için bu amatör kaydın bir geçerliliği yok. Zaten görüntü de tek başına delil kabul edilmiyor. Ancak temsilci raporuyla desteklenmesi halinde sevk mümkün oluyor. Dolayısıyla bu şartlarda Yıldırım’ın PFDK’ya sevki söz konusu değil. Ancak temsilci raporunda yer alması halinde Yıldırım’a 30 ile 60 gün arasında hak mahrumiyeti cezası gelebilir.  Bu arada Yıldırım’ın bahsettiği TFF’deki Beşiktaşlılar da hiç az değil. Başkan Yıldırım Demirören’in yanı sıra 15 kişilik yönetimde yer alan isimlerden Hüsnü Güreli, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aykaç ve Erhan Kamışlı da Beşiktaş kökenli. TFF Basın Sözcüsü Mete Düren de Beşiktaşlı.

Fener’de bırakacağım
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği adam olan Mehmet Topal net konuştu. Fenerbahçe’de mutlu olduğunu söyleyen kaptan, “Bu formayı giymekten gurur duyuyorum. Kulübümü yüceltmek için bütün varımı yoğumu ortaya koyuyorum. Kariyerimi burada noktalamak istiyorum” diyerek hakkındaki iddialara nokta koydu. Öte yandan Topal, LÖSEV’in Levent’teki binasında lösemili çocuklar için doğum günü partisi düzenledi. Kutlamada Topal’ın 5 yaşına basan oğlu Mehmethan için de pasta kesildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...