Advocaat, 'İyiyim' diyen Volkan Şen'i oyundan aldı

Düzenleyen:
Advocaat, 'İyiyim' diyen Volkan Şen'i oyundan aldı

SPOR Haberleri

Dick Advocaat, Karabük maçının 68. dakikasında oyuna girip ufak bir sakatlık geçiren ve sonrasında 'ben iyiyim' diyen Volkan Şen'i kenara alınca yıldız oyuncu şoke oldu.

Spor Toto Süper Lig 26. haftasında oynanan Karabükspor - Fenerbahçe maçının ikinci yarısında son derece ilginç bir an yaşandı.

İYİYİM DEDİ AMA OYUNDAN ALINDI

68. dakikada oyuna giren Volkan Şen, 78'te sakatlık gerekçesiyle kenara alınınca büyük bir şok yaşadı. Kulübeye devam edebileceğini söylemesine rağmen oyundan alınan Volkan Şen bu karara tepki gösterdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 68. dakikada oyuna aldığI Volkan Şen'i, 10 dakika sonra oyundan aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın neden böyle bir tercih yapıldığı merak edilirken, Volkan Şen ise tabelada ismini görünce büyük tepki gösterdi. Hollandalı teknik adamın oyuna girdikten sonra bir pozisyonda yaşadığı sakatlık nedeniyle Volkan Şen'i kenara aldığı ve fakat yıldız futbolcu "Devam edebilirim." demesine rağmen sonradan bu kararındam vazgeçmediği gelen bilgiler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...