Advocaat ile kurmayları Samandıra'da ezber yapıyor

Düzenleyen:
Advocaat ile kurmayları Samandıra'da ezber yapıyor

SPOR Haberleri

Tur için beraberliğin bile yettiği Fenerbahçe’de Hollandalı çalıştırıcı işi orta saha üstünlüğüyle bitirmek istiyor. Duran top konusunda ise takımını uyarıyor

M.EMİN ULUÇ - Avrupa Ligi’nde Feyenoord’a misafir olacak Fenerbahçe’de Teknik Direktör Dirk Advocaat, kurmaylarıyla birlikte Samandıra’da kampa girdi. Deplasmandan alınacak 1 puanla dahi gruptan çıkacak olan sarı-lacivertliler, işi şansa bırakmamak için ince eleyip sık dokuyor. Evinde oynadığı son 21 maçta 15 galibiyet, 6 beraberlik alan Feyenoord’un bu sezon Avrupa’daki mücadelelerini ve pazar günü Rotterdam’a 6 attığı karşılaşmanın görüntülerini inceleyen teknik heyet, rakibin güçlü ve zayıf yanlarını en ince detayına kadar analiz etti. Advocaat ve ekibi hazırladıkları görsellerle futbolculara sunum yaptıktan sonra çalışmaları antrenmanda uyguladı. Oyuncuların özellikle duran toplar konusunda uyaran Advocaat, idmanı sık sık durdurarak ikazlarda bulundu.

İş orta sahada bitecek
Rakibin kazanmak için oynayacağını vurgulayan Dirk Advocaat, “Biz de galibiyet için mücadele edeceğiz. Gruptan çıkmak tamamen bize bağlı. Her şey bizim elimizde” ifadeleriyle oyuncularına moral aşılarken, atacakları bir golün çok önemli olduğunun altını çizdi. Feyonoord’un ilk düdükle birlikte baskı kurmaya çalışacağını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Maça agresif başlayacaklardır. İlk dakikadan itibaren çok dikkatli olmak zorundayız. Topun onlarda kalmasına müsaade edemeyiz” ikazında bulundu. Orta sahaya hakim olanın maça hükmedeceğini vurgulayan Hollandalı, “Burada hepinize iş düşüyor. Özellikle top rakibe geçtiğinde takım halinde savunma yapmak zorundayız” sözleriyle forvetlerden daha fazla mücadele etmelerini istedi.

Prim dopingi
Fenerbahçe yönetimi, Feyenoord deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkacak takımı yalnız bırakmayacak. Başkan Aziz Yıldırım yanında kalabalık bir yönetici grubuyla Hollanda’ya gidecek. Yönetim, tur halinde takıma yüksek bir prim verecek.

Lens bekleyişi
Uzun süreli sakatlığının ardından Beşiktaş maçında formasına kavuşan Lens’in tam kapasiteye ulaşmadığı öğrenildi. Advocaat, henüz yüzde 60’lık kondisyon seviyesinde olan yıldızını Feyenoord karşısında ilk 11’de oynatıp oynatmamak konusunda kararsız.

Zemine hibrit çim
Saracoğlu Stadı’nın bozulan zemini için devre arasında bakım kararı alan yönetim, asıl hamleyi sezon sonunda yapacak. Yıllardır stat zemini konusunda ciddi çalışmalar yapan yönetim, lig biter bitmez düğmeye basacak ve zemini hibrit çimle değiştirecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...