Adriano, takıma çabuk adapte olmasının sırrını açıkladı

Düzenleyen:
Adriano, takıma çabuk adapte olmasının sırrını açıkladı

SPOR Haberleri

“Takımda tam bir aile havası var ve bağlar güçlü. Herkes bana yardımcı oluyor. Taraftarın ilgisi beni ayrıca motive ediyor”

O ki Avrupa’nın 1 numarası Barcelona’yı görmüş bir isim. O ki dünya futbolunun önemli merkezi Brezilya’da yetişmiş bir değer… Adriano Correia… Kariyerinde sadece 4 kulüp var… Coritiba (3 sezon), Sevilla (6 sezon), Barcelona (6 sezon) ve Beşiktaş… Sol bek orijinli Adriano, Rize deplasmanında uzatmada attığı golle takımını ve herkesi ipten alan isimdi. Oyuna sonradan girmiş hücum oyuncusu gibi oynamıştı ve bununla ilgili olarak “Hocama bana güvendiği ve oyuna aldığı için teşekkür ediyorum. O bölgede oynamaya alışıktım. Sevilla’da da oynamıştım. Bu tarz golleri daha önce de atmıştım” dedi.

Brezilyalılar önemli
Adriano, siyah-beyazlı kulüpteki havayla ilgili de “Taraftarımıza çok teşekkür ederim. İlk günden beni çok iyi karşıladılar. Sokakta görürken ilgileri beni mutlu ve motive ediyor. Takımda aile havası var. Bu çok önemli. Buraya gelmeden önce de sorularım bu yönde olmuştu. Her şey bir aile ortamında işliyor. Birbirine sıkı bağlı bir topluluk. Brezilyalı oyuncuların olması da önemli. Onlar da bana yardımcı oluyor. Aile ortamı buraya adapte olmamda çok büyük rol oynuyor” dedi. Adriano, sezon başı hazırlık kampı geçiremediği için eksikleri bulunduğunu bunu kapatmak için çalıştığını da ifade etti. 

Şampiyonlar Ligi’ne bakışı
Brezilyalı oyuncu Adriano, Şampiyonlar Ligi değerlendirmesinde “Son maçta aldığımız sonuç açıkçası biraz tadımızı kaçırdı. Çünkü Kiev maçında iyi oynadık ve galibiyeti hak eden taraftık. Maçı kazanabilirdik. Benfica maçında beraberlik bizim için iyiydi. Şimdi belki de grubun en güçlü ekibiyle oynayacağız. Napoli’den alınacak galibiyete odaklandık. Şampiyonlar Ligi bizim için önemli” diye konuştu. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...