Adriano Correia: 'Bir yere gitmiyorum'

Düzenleyen:
Adriano Correia: 'Bir yere gitmiyorum'

SPOR Haberleri

“Transferde bana gelen bir teklif yok. İki yıllık kontratım var ve bunu tamamlamak istiyorum”

Barcelona’dan 600 bin avro bonservis bedeliyle transfer edilen Adriano Correia, Beşiktaş’taki ilk sezonunda şampiyonluk kupasını kaldırmanın mutluluğu ve huzuru içerisinde. Rize deplasmanında uzatmada attığı golle galibiyeti getiren Brezilyalı oyuncu takıma kısa sürede pozitif enerji vermeyi başardı. İki sene daha siyah-beyazlı formayı giymek istediğini belirten Adriano bir sezonu şöyle değerlendirdi:
İyi bir rol aldım
“Büyük bir kulüpten başka büyük bir kulübe geldim. Benim için kolay olmadı. İyi bir sezon geçirmek önemliydi ama tabii ki bireysel olarak iyi bir sezon geçirmenin yanında şampiyon olmak çok daha güzel bir duygu, hatta tarif edilemez bir duygu benim için. Bu şampiyonlukta iyi bir rol oynadığımı düşünüyorum. Sezon başında birçok kişi benden bu performansı beklemiyordu. Bir takım çalışması sergiledik. Arkadaşlarım olmasa bunu beceremezdim.”
Benim için özel
“Kariyerimde Curitiba, Sevilla ve Barcelona’da başarılar elde ettim. Barcelona’nın esip gürlediği 10 senenin 6 senesinde bulundum. Orada bütün kupaları kazandık.  Tabii ki o başarıların mutluluğu her zaman mevcut ama o sayfayı artık kapatmam ve Beşiktaş’ta yeni bir sayfa açmam gerekiyordu. Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ile aynı gruba düşmek istedim. Benim için çok özel olurdu. Sevilla’ya imza attığımda ilk çıktığım maç Barcelona’ydı.”
Yapılan büyük bir iş
“Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabeti bilmemek imkânsız. Böyle rakipleriniz varken şampiyon olmak sizi biraz daha yüceltiyor. Bu sene Başakşehir de iyi oynadı ve ligin kalitesini iyi bir seviyeye getirdi. Bu tarz rekabetler güzeldir. Ben geçen sene burada değildim ama bir takımın 2 sene üst üste şampiyon olması çok zor bir iş. Hedef takım haline gelirsiniz. Bence bütün takımın yaptığı işi kutlamak lazım.” 
En iyisi olabilir
“Talisca’yı buraya ilk geldiğinde daha yakından izleme şansına ulaştım.Kendisine de söyledim Rivaldo’ya çok benziyor. Oyun stili ve fiziki yapısı gerçekten Rivaldo’ya çok benziyor. Ve millî takımda oynamayı sonuna kadar hak ediyor. Çünkü dünyada kendi pozisyonunun en iyisi olabilir. Transfer konusuna gelince; haberleri ben de gazetelerden okuyorum. Burada 2 senelik kontratım var ve sonuna kadar değerlendirmek istiyorum.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...