Adrian el yaktı

Düzenleyen:
Adrian el yaktı

SPOR Haberleri

Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, ilk etapta olumlu baktığı Polonyalı oyuncunun yıllık istediği rakamın çok fazla olduğunu söyledi

Trabzonspor’un 2013-14 sezonunun bitiminde 3.5 milyon avroya Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına sattığı Adrian Mierzejewski kulübüyle olan sözleşmesini feshetti. Bu gelişme üzerine sosyal medyada Polonyalı oyuncunun bordo-mavili takıma dönmesi için adeta kampanya başlatıldı. Trabzonspor'da sosyal paylaşım sitesi twitterı oldukça aktif kullanan Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'a bir taraftar, "Adrian'i yıllık 500-600 bin avro civarına ikna edebilirsek harika bir 10 numara yedeği olmaz mı? diye sordu. Nevzat Aydın da Adrian ile ilgilendiklerini belirterek "Sağda da oynar haklısın ama maaş beklentisi o yazdığın rakamın çok üzerinde" dedi. 

Veda partisi yaptılar

Trabzonspor’da geçirdiği 3 yılın ardından Al Nassr takımına transfer Adrian Mijerweski son 2 sezonda Al Nassr formasıyla Suudi Arabistan Ligi’nde 43 maçta forma giydi ve 18 gol attı.  Polonyalı futbolcunun geleceğine hemen karar vermek istemediği ve Avrupa’da bir kulüpte oynamayı hedeflediği gelen haberler arasında. Bu arada arkadaşları Polonyalı oyuncuya ayrılmadan önce antrenman sahasında bir veda partisi düzenledi. Adrian da kendisine yapılan bu jeste karşılık son derece mutlu olduğunu vurguladı. 

Gergin kapanış

Trabzonspor, Macaristan kampındaki son hazırlık maçında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Emirates takımını 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın tek golünü 89. dakikada Muhammet Demir kaydetti. Müsabakanın ilk yarısının son bölümlerinde bordo-mavililerin son transferlerinden Castillo rakibine kasıtlı girince saha bir anda karıştı. İki takımın yedek kulübesinin sahaya girmesiyle ortam iyice gerildi. Ardından oyuncuların sakinleştirilmesiyle karşılaşmaya kaldığı yerden devam edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...