Adnan Polat içini döktü: Yaptığım stada 11 sene sonra gittim

- Güncelleme:
Adnan Polat içini döktü: Yaptığım stada 11 sene sonra gittim

SPOR Haberleri

Genel kurulda ibra edilmeyen ve küskün ayrılan Polat “İdari ibrasızlık camiayı ikiye bölüyor. Özbek’ten çağrı geldi, kendi yaptığım stada 11 yıl sonra gittim” diye konuştu

Mevcut adı NEF Stadyumu olan, Ali Sami Yen Spor Kompleksini kendi döneminde açan Galatasaray’ın eski başkanlarından Adnan Polat, içini AA’ya döktü. Polat yaptığı açıklamada “Genel kurul idari ibrasızlığı kaldırmadıktan sonra Galatasaray’dan içeri tekrar girmem. Sadece oy kullanmaya gelirim demiştim. Yaptığım stada 11 sene sonra gittim. İdari ibrasızlık yasaya aykırı. Dursun Başkan bununla ilgili bir genel kurul yapmak istedi ama çoğunluk toplanamadığı için gerçekleştiremedi. İdari ibrasızlık camiayı ikiye böldü” dedi. 

BURUK EVLADIM GİBİ

Özbek’in kendisinin bazı tavsiyelerini dinlediğini de dile getiren Adnan Polat “Ben ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Yönetimindekiler çok çalışıyor. Özellikle Erden Timur’un çok koşturduğunu görüyorum” ifadelerini kullandı. Galatasaray’ın ligi şampiyon bitireceğine inandığını söyleyen Polat “Okan Buruk’un teknik direktör olması beni çok memnun etti. Okan, Galatasaray altyapısındaydı ve 16 yaşında A takıma almıştık. Benim için bir evlat gibidir. Böyle devam ederlerse Galatasaray sezonu olması gereken yerde, zirvede bitirir” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...