Adnan Polat, Arda Turan'ın Beşiktaş'a gitmesine engel oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adnan Polat, Arda Turan'ın Beşiktaş'a gitmesine engel oldu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray camiasının bilindik isimlerinden olan Adnan Polat, kulüp televizyonu GS TV'de önemli açıklamalarda bulundu. Yıllar sonra ilginç bir itirafta bulunan Polat, Arda Turan'ın Beşiktaş'a transfer olmasına son anda engel olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, GS TV'ye konuk oldu. Geçmişe dair dikkat çeken ifadeler kullanan Polat'ın Arda Turan ile ilgili yaptığı açıklama dikkat çekti.

2005-2006 sezonunda Manisaspor'a kiralık giden Arda Turan'ın Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü söyleyen Adnan Polat, yıllar önce yaşanan olayı şöyle açıkladı:

Manisaspor-Fenerbahçe maçını seyrediyorum, Arda diye bir çocuk Fenerbahçe'yi duman etti. Aradım Adnan Sezgin'i 'Bu kim?' dedim, 'Bizim alt yapıdan yetişmiş, beğenmemişler göndermişler' dedi. Aradım İstanbul'a çağırdım. Aramasaydım Arda Turan, Beşiktaş'a gidiyordu.

Adnan Polat, Arda Turan'ın Beşiktaş'a gitmesine engel oldu

ADNAN POLAT: ARDA TURAN YALNIZ KALDI

Arda Turan'ın 1 milyon dolara serbest kalabildiğini belirten Adnan Polat, "Hemen kontratını yeniledik, 22 yaşında kaptan yaptım ben onu. Arda, ilk zamanlarında benim gözetimim altındaydı. Derdi ki 'Başkanım ben kız arkadaşımla nereye gideyim', ben de ona 'En iyi yerlere götür' derdim, ardından 'Ya çekerlerse' derdi, ben 'Rahat ol' diyordum. İspanya'da başlangıçta iyiydi ama sonrasında yalnız kaldı." ifadelerini kullandı.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...