Adnan Januzaj'da milli takım belirsizliği

Adnan Januzaj'da milli takım belirsizliği

SPOR Haberleri

Manchester United'da forma giyen Adnan Januzaj'ın henüz hangi milli takımın formasını giyeceğine karar vermediği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Belçika Milli Takımı Teknik nbsp;Direktörü Marc Wilmots, 18 yaşındaki Belçika doğumlu futbolcuya teklif nbsp;götürdüklerini doğruladı. Manchester United'ın kendilerine "Januzaj, hangi ülkenin milli nbsp;takımında oynayacağına dair henüz bir karar vermedi" yanıtını verdiğini belirten Wilmots, "Biz açıkça Belçika'da oynamasını istediğimiz söyledik, her şey ona bağlı. Seçimine saygı duyacağız" ifadelerini kullandı. 2011 yılında Anderlecht takımından "Kırmızı Şeytanlar"a transfer olan nbsp;Kosova asıllı, Belçika doğumlu Januzaj, geçen hafta Sunderland karşısında attığı nbsp;2 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Belçika, Kosova, Hırvatistan, Sırbistan, Arnavutluk ve Türk milli nbsp;takımlarını seçme hakkına sahip Januzaj ile İngiltere Milli Takımı da nbsp;ilgileniyor. 2 yıl önce İngiltere'ye gelen 18 yaşındaki futbolcu, kabul etmesi nbsp;halinde 3 yıl sonra milli takım formasını giyebilecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...