Adem bizde kalmalı

Adem bizde kalmalı

SPOR Haberleri

Boşnak asıllı yıldızın kadroda tutulması için yöneticilerle birlikte harekete geçen Beşiktaş’ın patronu, 6,5 milyon avroluk bonservis için arayışta.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adem Ljajic için yoğun bir mesaiye başlamaya hazırlanıyor. Orman, Çaykur Rizespor deplasmanında iki gol ve üç asistle unutulmaz bir performansa imza atan Boşnak asıllı yıldızın mutlaka takımda kalmasını istiyor. Sezon başında Torino’dan transfer edilen Ljajic için 6,5 milyon avroluk bonservisini satın alma hakkına sahip olan siyah-beyazlılarda Başkan Orman ve ekibi gerekli kaynağı bulmak için kolları sıvamış durumda. Gelecek sezonda bütçeyi 35 milyon avroya düşürülecek olmasından dolayı, tek yüksek bütçeli transfer hakkının Ljajic’ten yana kullanılmasına karar verildiği öğrenildi. Ayrıca Başkan Orman’ın, bonservisini aldıktan sonra yıldız futbolcuyu satma gibi bir düşüncesi olmadığı, Ljajic’in gelecek sezonda takımda kalması için sponsorlarla görüşmelere başladığı da gelen bilgiler arasında.

Menajeri geliyor
Siyah-beyazlı kulüpten yılda 2,2 milyon avro kazanan Âdem Ljajic’in de Beşiktaş’ta kalmayı istediği öğrenildi. Boşnak asıllı yıldızın, İstanbul’da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğu, ailesinin de Beşiktaş’ta devam etmesi hususunda Ljajic’e telkinde bulunduğu aktarıldı. Kabiliyetli futbolcunun menajeri Mirsad Türkcan’ın da gelişmeleri yakından takip ettiği ve önümüzdeki günlerde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la görüşmek için İstanbul’a gelmeyi planladığı bildirildi. Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş’in de yönetime verdiği raporda Âdem Ljajic’in takımda tutulması yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı Çaykur Rizespor maçından önce yaptığı açıklamada Kagawa ile Ljajic’in birlikte oynama kurgusundan istedikleri verimi alamadıklarını belirterek, tercihini Boşnak asıllı yıldızdan yana kullanmıştı.

Quaresma kafa dinliyor
Sakatlığı sebebiyle tedavisi için Portekiz’e giden Quaresma’nın keyfi yerinde. Yıldız oyuncunun sosyal medyadan sık sık paylaşım yapması dikkat çekerken, ailesiyle sürekli gezdiği görülüyor. Ayak bileğinde kısmi yırtık olan Q7’nin bu sakatlığının çok ciddi olmadığı ve tedavisinin İstanbul’da da kolaylıkla yapılabileceği öğrenildi.
ilk maç 11 nisan 2016’daydı

Vodafone Park üç yaşında
İlk yılında Beşiktaş’ın üst üste iki şampiyonluğuna tanıklık eden Vodafone Park, 3’üncü yaşını kutluyor. 2016’da StadiumDB.com tarafından “Yılın En İyi Stadyumu”, 2017’de ise “Stat Tasarımı ve Gelişimi Ödülleri”nde “Yılın Projesi” seçilen Vodafone Park, 14 Ağustos’ta UEFA Süper Kupa finaline evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

30 taksit imkânı
Âdem Ljajic’in zorunlu satın alma opsiyonunun şartları ortaya çıktı. Boşnak asıllı yıldız sezon sonuna kadar 25 maça çıkar ve Beşiktaş ligi ilk üçte bitirse, yönetim 6,5 milyon avro ödemek zorunda kalacak. Ayrıca Beşiktaş’ın 6,5 milyon avroyu Torino’ya 30 taksitte ödeyeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...