Adana Demirspor takımın başına Hollanda'nın efsane golcüsü Patrick Kluivert'ı getirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana Demirspor takımın başına Hollanda'nın efsane golcüsü Patrick Kluivert'ı getirdi

SPOR Haberleri

Adana Demirspor Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Son iki sezondur Vincenzo Montella'yla çalışan Demirspor, Hollanda'nın efsane golcüsünü takımın başına getirdiğini kısa süre içinde resmen açıklayacak. 46 yaşındaki Kluivert son olarak Kamerun Milli Takımı'nda Clarence Seedorf'un yardımcılığını yapmıştı.

Vincenzo Montella ile yollarını ayıran Adana Demirspor, Slaven Bilic ile prensipte anlaşmaya vardı. Hırvat hocanın kısa süre içerisinde imzayı atması bekleniyordu ancak Patrick Kluivert'la el sıkışıldı.

İHA'nın haberine göre; Yeni sezonda UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Adana Demirspor, Adana Demirspor, Teknik Direktör Patrick Kluivert ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

KLUİVERT İSTANBUL'A GELDİ

Adana Demirspor'un teknik direktörlük görevi için görüştüğü Patrick Kluivert, İstanbul'a geldi. Hollandalı teknik adam, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, daha imzaları atmasalar da anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi.

Kluivert, Adana Demirspor'un ligde 4. olarak büyük bir başarı elde ettiğini vurgulayarak, "Özellikle son iki senede çok iyi bir iş çıkardılar. Onları daha iyi bir konuma getirmek istiyorum. Güzel bir iş çıkarmak ve Türk futboluna katkıda bulunmak istiyorum." diye konuştu.

Kluivert, kendisini bekleyen araçla havaalanından ayrıldı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1674828472328355840

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...