"Adaletli olsun yeter"

Düzenleyen:
"Adaletli olsun yeter"

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Kadıköy’de oynanan derbiyi hatırlatan Orman “Kupa maçından aklımızda kalan güzel fotoğraf yok. Umarım Kadıköy’de yine etki altında kalmaz” dedi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Nesine.com ile yapılan sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde derbiye yönelik açıklamalarda bulundu. Sponsorların kulübe güç verdiğini söyleyen Orman, “Keşke Fair-Play’e bahis oynayabilsem. Maçın sonucu çok önemli değil. İnşallah insanlar güzel futbol seyreder ve saha dışı stratejilerle değil, hocaların yapmış olduğu stratejilerle biten güzel bir derbi olur” dedi. F.Bahçe ile Kadıköy’de oynanan kupa maçını hatırlatan Orman, “Geçen seneki maçta sıkıntı yaşadık. Tatsız bir maçtı. Geçen seneki kupa maçıyla ilgili akıllarda kalan güzel bir fotoğraf yok. Ali Palabıyık umarım bu defa seyirci atmosferinden etkilenmez. Etki altında kalmasın, gördüğünü çalsın. Verdiği kararı atmosferden değil, gördüğünden versin, adaletli olsun yeter. Allah hakem şansı versin” ifadelerini kullandı. 
> Orman derbiye gitmiyor
Kadıköy’de kazanmayı arzuladıklarını söyleyen Fikret Orman “Kafamdan geçen bir skor yok. Hayırlısı neyse o olsun. Futbolu kötüleştiren herkesin karşısında olmalıyız. İnşallah kazanacağımız bir maç olur” dedi. Derbiye gitmeyeceğini söyleyen Orman, “Cezam yeni bitti. Cezamın bu maçtan sonra biteceğini sanıyordum. Millî Takım arasının sayılmayacağını düşünüyordum. Ona göre plan yapmıştım. O yüzden derbiye katılmayacağım. Fenerbahçe taraftarı bizimle nezaketle ilgilendi. Şakalar da yaptık. Bir problem yaşamadık. Bu maçta da sıkıntı yaşamayacağız. Taraftarı basın ve yöneticiler geriyor. Kendi başarısızlıklarını gerginlik üzerinden kapamaya çalışıyorlar. Futbol güzelliği olsun. Barcelona-Juventus maçını izledim. Sahada rekabet var ama maç bitince herkes beraber gitti. Futbol güzel insanların işidir” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...