Adalet istiyoruz

Düzenleyen:
Adalet istiyoruz

SPOR Haberleri

Açıklamada “skandal hatalara” insan hatası dedikleri vurgulandı, “organize işlere” dikkat çekildi ve “bazıları gibi kollanmak ve ayrıcalık değil” adalet ve tarafsız istediklerinin altı çizildi

Galatasaray Kulübü dün bir açıklama yayınladı. Ki bu açıklamada altı çizilmesi gereken sert ifadeler vardı. Hakemlik camiasının itibarsızlaşmasına yol açan ‘kurallara uygun ve yansız’ yönetme yetisinden uzak bazı isimler sebebiyle açıklama yapma gereğinin doğduğu belirtilen metinde özetle şu ifadelere yer verildi: “Sezonun ilk yarısındaki SKANDAL KARARLARI ‘insan hatası’ olarak değerlendirmemize rağmen ne hakemlerde ne de onları kontrol eden, yöneten mekanizmalarda herhangi bir değişiklik veya gelişme olmadığını üzülerek görmekteyiz. Artık bu kararların anlık hata değil, ORGANİZE bir şekilde ART NİYET içererek gerçekleştiğine olan inancımız tamdır.
Hayali faul üretimi
İçlerinde Galatasaray düşmanlığı ve taraflılık o kadar yüksek seviyeye gelmiştir ki Karabük maçında olduğu gibi kendi doğru verdiği kararın altında ezilen ve birilerine kendini affettirme çabasıyla hayal dünyasından penaltı uyduran hakemler doğmuştur... Kayserispor maçında attığımız nizami golde hayali bir faul üretme ihtiyacı hissedenler, Rizespor maçında ise golümüzü ofsayt bayrağı ile iptal ederek devreye girmiştir. Keza Türkiye Kupası eşleşmesinde de benzer skandallar yaşanmış, ofsayttan yediğimiz ilk gol geçerli sayılmış, bir oyuncunun 79 milyonun gözü önünde attığı kasıtlı dirsekler her nasıl olduysa müsabakanın hakem heyetinin gözünden kaçmıştır.
TFF’den açıklama yok
Şampiyonun belirleneceği kritik haftalarda art arda yaşanan bu olaylar tesadüf diye geçiştirilemeyecek kadar vahimdir. Sözde hatalar tüm kamuoyunun gözü önünde utanmadan, sıkılmadan, göz göre göre yapılmaktadır. Derbi maçının Pazar günü yerine Pazartesi oynanmasının mantıklı bir gerekçesi, talebimize rağmen hâlâ tarafımıza izah edilememiştir. Galatasaray Camiası olarak isteğimiz başkalarının talepleri gibi kollanmak ya da ayrıcalık değil, sadece adalet ve tarafsızlığın Türk futbolunu yöneten her birim ve bireyde hâkim olmasıdır.” Sarı-kırmızılı kulüp derbinin pazartesi günü oynanmasına dair mantıklı bir açıklamanın ise henüz taraflarına iletilmediğini de belirtti.

ŞİMDİDEN 30 BİN Arena’ya akın 
Galatasaray taraftarı pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisine büyük ilgi gösteriyor. Zorlu maç için satışa çıkarılan biletlerden 13 bini kısa sürede satıldı. 17 bin kombine ile beraber şimdiden 30 bin rakamına ulaşıldı. Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarların “görsel şov” yapmak için de hazırlık içerisinde olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...