Ada yolcusu Burak Yılmaz attığı gol sonrası bakın ne yaptı!

Düzenleyen:
Ada yolcusu Burak Yılmaz attığı gol sonrası bakın ne yaptı!

SPOR Haberleri

West Ham United’a gitmesine kesin gözüyle bakılan sarı-kırmızılı futbolcu, "Birkaç güne kadar netleşecek" açıklaması yaptı

Galatasaray’ın, Osmanlıspor deplasmanında oynadığı maçta gözler Burak Yılmaz’daydı. West Ham United’a transferi gündemde olan sarı-kırmızılı oyuncu, Osmanlıspor filelerini sarsarken, gol sevincinde Ada’ya gideceğine dair önemli bir işaret verdi. Burak Yılmaz, taraftara doğru koşup veda edercesine defalarca el salladı. Sarı-kırmızılı oyuncu, bu sezon Osmanlıspor karşısında 9. golüne imza atarken karşılaşma sonrası takım otobüsüne binerken transfer girişimini doğruladı. Basın mensuplarına demeç veren Burak'a, "West Ham United'a gidecek misin?" diye soruldu. Milli forvet, "Takımdan ayrılıp ayrılmayacağım 2-3 gün içinde belli olacak" ifadelerini kullanarak vedayı doğruladı. Burak için Galatasaray'a, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı İngiliz ekibi West Ham'dan 7 milyon avroluk teklif geldiği öğrenildi.

Denizli: Sıcak bakmam
Mustafa Denizli konuyla ilgili olarak, "Burak ile ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı. Böyle bir şey olursa, koşullar bizi nereye getirir bilmiyorum ama ben sıcak bakmam. Kısıtlı bir kadromuz var. Ceza ve sakatlıklarla devam ediyoruz" açıklaması yaparak bu transfere onay vermeyeceğini ifade etti.

Sezgin: Görüşmeler sürüyor
Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin de Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılabileceğini söyledi. Sezgin, “Burak Yılmaz için talep var. Görüşmelerde yetkili arkadaşlar devrede. West Ham United’ın ilgisi var. Zaten takımımızdan bazı oyuncular ayrılacak. O parayla da yeni transfer yapabileceğiz. Çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

Taraftar ikiye bölündü
Burak'ın transferiyle ilgili sosyal medyada çok ilginç tepkiler oluştu. Bazı taraftarlar, "Satılsın" derken, buna karşı çıkan taraftarlar, "Satılırsa aynı paraya o kalitede golcü alamayız" görüşünü savundu. Burak Yılmaz geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçında net pozisyonları kaçırmış ve taraftarlar tarafından protesto edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...