Acun Ilıcalı hedef büyüttü! İtalyan devi Roma ile anlaşmaya vardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı hedef büyüttü! İtalyan devi Roma ile anlaşmaya vardı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekibi Hull City'in sahibi olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde İrlanda temsilcisi Shelbourne FC'nin çoğu hissesini alarak yatırımlarını sürdürmüştü. Türk iş insanı bu kez İtalyan devi Roma ile anlaştı.

Hull City sahibi Acun Ilıcalı, İtalya Serie A ekibi Roma ile iş birliği yapacak.

Futbola olan ilgisi ile bilinen Ilıcalı, İrlanda ekibi Shelbourne FC'nin çoğu hissesini alarak İngiltere'den sonra İrlanda piyasasına da el atmıştı.

Bu kez gözünü İtalya'ya çeviren Acun Ilıcalı, Roma ile görüşerek çok kapsamlı bir anlaşma imzaladı.

Acun Ilıcalı hedef büyüttü! İtalyan devi Roma ile anlaşmaya vardı

ACUN ILICALI, ROMA İLE ANLAŞTI

Hull Live'ın haberine göre; Hull City ve Roma takımındaki genç oyuncuların gelişim süreçlerinin en iyi şekilde sağlanması adına birlikte çalışacağı belirtildi.

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, kısa süre önce İtalya'ya gitmişti. Serie A ekiplerinden Roma'nın sportif direktörü Tiago Pinto ile görüşen Tan Kesler'in sürpriz bir işbirliğine vardı. İki kulübün transfer süreçlerinde birbirine oyuncu göndermesi bekleniyor.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...