Acun Ilıcalı "Fenerbahçe başkanlığı düşünüyor musunuz?" sorusuna net cevap verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acun Ilıcalı "Fenerbahçe başkanlığı düşünüyor musunuz?" sorusuna net cevap verdi

SPOR Haberleri  / İHA

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor’dan Doğukan Sinik’in transferinde son aşamaya geldiklerini, bunun dışında birkaç oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü söyledi. "İlerleyen yıllarda Fenerbahçe başkanlığı düşünüyor musunuz?" sorusuna Ilıcalı net bir cevap verdi.

Hull City, yarın Fenerbahçe ile Sakarya’da saat 20.30’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka öncesi Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Başkan Yardımcısı Tan Kesler, Teknik Direktör Shota Arveladze ve yeni transfer Ozan Turan, İstanbul’da bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"İlerleyen yıllarda Fenerbahçe başkanlığı düşünüyor musunuz?" sorusuna Ilıcalı, şu şekilde cevap verdi:
“Fenerbahçe başkanlığı düşünmüyorum. Kafamda öyle bir düşünce yok. Çünkü çok yakın dostum olan Ali Koç şu anda başkan. Bakıyorum sabahtan akşama kadar telefonda Fenerbahçe için bir çaba içinde. Evet, sporsal başarısızlıklar olabilir ama bir tecrübe zamanı geçirmek gerekiyor. Başkanımız da o süreci geçirdi. Kulübün geleceğini çok parlak görüyorum. Başkanımız bu kadar mesai veriyorken, başkanlık koltuğuna yakışıyorken, ben Fenerbahçe ile ilgili aklımdan geçirmiyorum. Ama ne zaman destek istenirse her zaman hazırım.”

Hull City’i, ‘Türk takımı’ olarak adlandıran Acun Ilıcalı, “Önceliği bizdeki yeteneklere vereceğim. Dünya platformuna çıkacak bütün yeteneklere kapımızı açacağız” açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...