Acun Ilıcalı büyük umutlarla transfer etmişti: Hull City’de Allahyar Sayyadmanesh krizi

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı büyük umutlarla transfer etmişti: Hull City’de Allahyar Sayyadmanesh krizi

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı’nın büyük umutlarla transfer ettiği Allahyar Sayyadmanesh, Hull City’de kadro dışı bırakıldı. Alınan karar şaşkınlık oluştururken, Ilıcalı’nın “Yeni Salah” dediği Allahyar, son iki maçta kadroya alınmadı.

Fenerbahçe’den sezon sonuna kadar kiralanan Allahyar Sayadmanesh, Hull City’de kadro dışı bırakıldı. Acun Ilıcalı’nın büyük umutlarla transfer ettiği İranlı golcü, oynanan son iki maçta süre almadı. 

KADRO DIŞI BIRAKILDI 

Fenerbahçe’den transfer edilen Allahyar, 5 Şubat'ta Preston ve 8 Şubat'ta Derby County maçlarında süre almasının ardından oynanan Fulham ve Sheffield United karşılaşmalarının kadrosunda yer almadı.

Acun Ilıcalı büyük umutlarla transfer etmişti: Hull City’de Allahyar Sayyadmanesh krizi

“YENİ SALAH OLABİLİR” 

Acun Ilıcalı, düzenlediği basın toplantısında Allahyar Sayyadmanesh için "Yeni Salah olabilir" ifadelerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı söz konusu basın toplantısında transferle ilgili aldığı soruya "Ben ve takımım günde 20 saat boyunca transferleri bitirmek için uğraşıyoruz. Büyük mücadeleleri severim. Bu zorluğun da üstesinden geleceğiz. Bir oyuncu halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Şu an sağlık kontrollerinden geçiyor. Allahyar'a çok inanıyorum. Yeni Salah olabilir" açıklamasında bulunmuştu. 

Acun Ilıcalı büyük umutlarla transfer etmişti: Hull City’de Allahyar Sayyadmanesh kriziAcun Ilıcalı büyük umutlarla transfer etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...