Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın alıyor! Efsane futbolcunun başkanlığını yapacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın alıyor! Efsane futbolcunun başkanlığını yapacak

SPOR Haberleri

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, futbola yatırım yapmaya devam ediyor. Türk iş insanı bu kez İrlanda pazarına açılacak. İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım...

Geçtiğimiz yıllarda İngiltere'den Hull City'i satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, bu kez ikinci bir takımı almak için hazırlıklara başladı. Futbola olan sevgisi ile bilinen Ilıcalı, İrlanda'dan Shelbourne ile temasa geçti. 

LMFM'nin haberine göre; Acun Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekibi Dundalk FC'yi satın almaktan vazgeçen Acun Ilıcalı, gözünü Shelbourne'ye çevirdi. İrlandalı yetkililerle görüşmelerini sürdüren Türk iş insanının yakın zamanda resmi bir sonuç alması bekleniyor.  Öte yandan İrlanda Premier Lig'inde 7.sırada bulunan Shelbourne'nin teknik direktörlüğünü Chelsea'nin efsane oyuncuları arasında yer alan Damien Duff yapmaktadır. 

Acun Ilıcalı bir futbol takımı daha satın alıyor! Efsane futbolcunun başkanlığını yapacak

ACUN ILICALI TÜRKİYE'DEN TRANSFER YAPMIŞTI

Hull City'i satın aldıktan sonra Türkiye'den transferler yapan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Pelkas, Ozan Tufan ve Allahyar gibi isimlerin yanı sıra Antalyaspor'dan Doğukan Sinik'i renklerine bağlamıştı. 

Teknik direktörlüğü de tanıdık bir isim olan Şota'yı getiren Acun, gelen başarısız sonuçların ardından Gürcü hocayla yollarını ayırmıştı. Shelbourne'yi aldıktan sonra genç yetenekleri burada geliştirmeyi düşünen Ilıcalı'nın Türkiye'den transfer yapmaya devam edeceği konuşuluyor.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...