Acun Fenerbahçe'yi İngiltere'ye taşıdı: Bir yıldız daha Hull City yolcusu

Düzenleyen:
Acun Fenerbahçe'yi İngiltere'ye taşıdı: Bir yıldız daha Hull City yolcusu

SPOR Haberleri

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, satın aldığı ve büyük dönüşümler başlattığı İngiltere kulübü Hull City için bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Ilıcalı'nın hedefinde bu defa Luiz Gustavo'nun olduğu öğrenildi.

Hull City'in yeni patronu Acun Ilıcalı, Allahyar'dan sonra Fenerbahçeli bir başka futbolcuyu daha radarına aldı. Takımın savunmada sıkıntı yaşadığını gözlemleyen ünlü medya patronu Luiz Gustavo'ya da kancayı taktı. Takımın savunma yönünü güçlendirmek isteyen İngiliz ekibi, sarı-lacivertlilerin yüksek maliyeti ve yetersiz performansı nedeniyle elden çıkarmaya çalıştığı deneyimli futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

Acun Fenerbahçe'yi İngiltere'ye taşıdı: Bir yıldız daha Hull City yolcusu

HULL CITY SAVUNMADA SIKINTI YAŞIYOR

İngiliz basınında çıkan haberlere göre bu sezon takım savunmasında ciddi sıkıntılar yaşayan Hull City, 6 numara transferi için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin yüksek maliyeti ve yetersiz performansı nedeniyle kadroda düşünmediği Luiz Gustavo'ya kancayı takan Acun Ilıcalı'nın takımı bu transferi yeni sezonda bitirebilir.

LUIZ GUSTAVO, FENERBAHÇE KARNESİ

2019'dan bu yana Fenerbahçe forması giyen Luiz Gustavo, sarı-lacivertlilerle toplam 89 maça çıkarken 5 gol-3 asist başarısı gösterdi. Bu maçlarda 2 sarı kart gören deneyimli futbolcunun hiç kırmızı kartı bulunmuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...